Ahojte. Spadol mi zo stoličky telefon samsung galaxy s4 mini a rozlial sa mi displej alebo praskol zvnutra alebo niečo take neviem proste sa začal postupne zafarbovať, do dvoch dni bol cely čierny ...sklo prasknute nie je... chcem poriadť ohladom reklamac
@dianaa111 na jednej strane mi príde že si svoj telefón veľmi vážiš kedže ho necháš sedieť na stoličke ale na druhej ti padol už druhý krát ... ja mám telefon od novembra a prvý krát mi padol včera a to z rúk môjho kamaráta ...
@dianaa111 neviem či taký dôvod vôbec existuje aby to vyznelo že to nebola tvoja chyba vyzera to žial tak že si to budeš musieť zaplatiť ... ale aj tak to skus a povedz že bol taký klzký že ti vypadol z ruky
@melancholik :no ved to že taky dôvod asi nie je...a určite si nenechaju ujsť 160€ ....D no ty si vtipny tak za 130€ mi kamoš vybavi....len neviem či sa to oplati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale reklamáciu určite skús ... za pokus nič nedáš