proste je to o chalanovi do ktoreho som sa zalubila , sme dobri kamarati chodime spolu kazdy vecer von ,vola mi dva krat do dna, napisal mi ze na vianoce by odomna chcel ako darcek pusu , ale problem je v tom ze ho chce aj moja naj kamoska ... ona s nami
lenze ty nechapes ze chlap ktoremu je to jedno a ma si akoze vyberat o teba asi moc nestoji(no dobre tak mozno hej ale to je tak 50:50)!? kasli nanho, lepsie teraz ako potom omg
no ja ti radim tak ze radsej kasli na chalana, najdes ineho, urobilo by to medzi vami len nezhody, takze tak... ten chalan si ani neviem vybrat co je dost sebecke.. takze kasli nanho
ha a zasa sa má chlap najlepšie ...keby mne nejaký fešák povedal, že mu je jedno či bude chodiť so mnou alebo mojou kamoškou - nebodaj chcel chodiť s oboma naraz- poslala by som ho hneeeeeeeeeeeeĎ nekam ...moja rada ..kamoška je na celý život a takýto typ chalana len na chvíľku
Ak ti môžem poradiť, to nie je chalan na chodenie. Ak sa on nevie zachovať ako muž a rozhodnúť sa, že chce teba alebo ju, tak ti nestojí za zmienku. Hádam sa necítiš byť taká zúfalá, že by si musela závisieť od jeho existencie. Tým, že sa nerozhodol, svedčí len o tom, že je mu vlastne jedno, s ktorou si začne. Stojí ti tá námaha za to?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
proste, je to tak ako v 1 komente, že vás využíva...
môžeš to skúsiť vyriešiť jednoducho, povedz mu, nech si vyberie... buď ona alebo ty...
a radšej byť kamarátkou ako byť s takým...