Potrebujem poradiť...mám spolužiačku a zároveň ju beriem ako najlepšiu kamarátku.
Ale mám ešte jednu spolužiačku ktorá býva len o pár domov nižšie ako ja.Ide o to žeona mi kradne kamaratky dokonca aj frajera a teraz strácam najlepšiu kamaratku.Neviem čo urobiť lebo skade chodi s tade o mne rozpráva same klamstvá.Prosím pomôžte mi už ne
vykaslat sa na vsetko.ak tie tvoje,,kamosky,, su ochotne prejst na jej stranu,ty s tym nic nespravis a cim viac sa budes snazit,tym viac vsetko pojde proti tebe.asi nie je najlepsia,ked dokaze hocicomu uverit.mate este malo rokov.nechaj ju,nech sa rozhodne sama.
a tu susedu nastves tym,ze to vsetko prijimes.hlavne ju verejne ani pred kamoskami neociernuj.a dalej sa zoznamuj s novymi ludmi. odskusane.
najlepšej kamarátky sa spýtaj, že či verí na tie jej klamstvá...a ak áno tak nech si ide...trochu to možno zabolí, ale svet pôjde dalej...najlepší kamarát by mal držať s tebou a nie sa nechať ovplyvniť nejakými legendami....a záleží aj na tom aké klamstvá o tebe šíri...či sa dajú dokázať, overiť že to tak nie je...
spolužiačka bývajúca pár domov od teba pravdepodobne na teba žiarli a niečo ti závidí. obmedzila by som s ňou akékoľvek styky na minimum a už tobôž jej nehovorila nič zo svojho súkromia. pravdepodobne ideš teraz na strednú, takže vydrž ešte tých pár mesiacov, ak nejdete na rovnakú školu, tak situácia sa potom určite zmení k lepšiemu.
Neviem prečo sa od teba odvracia súčasná najlepšia kamoška, ale ak kvôli tej spolužiačke, tak to asi nebude najlepšia kamoška. Skutočný kamarát sa na teba nevykašle len na základe nejakých klebiet, lebo skutočný kamarát by ťa mal najlepšie poznať, dôverovať ti a vedieť aká naozaj si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nesrať sa s tým
a tu susedu nastves tym,ze to vsetko prijimes.hlavne ju verejne ani pred kamoskami neociernuj.a dalej sa zoznamuj s novymi ludmi. odskusane.
Neviem prečo sa od teba odvracia súčasná najlepšia kamoška, ale ak kvôli tej spolužiačke, tak to asi nebude najlepšia kamoška. Skutočný kamarát sa na teba nevykašle len na základe nejakých klebiet, lebo skutočný kamarát by ťa mal najlepšie poznať, dôverovať ti a vedieť aká naozaj si.