Potrebujem radu ohľadom vzťahov od empatieschopných ľudí, ktorí sa vedia vcítiť do mojej situácie
Ani neviem kde začať. Asi by som vám najprv mala opísať všetko, čo sa mi kedy stalo, aby ste aspoň trochu chápali moje rozpoloženie. Mám 20. Čo sa týka vzťahov, zažila som si všeličo. Stále ma sprevádzajú neúspechy, straty, trápenia...neviem prečo je tak,
ja neviem, vlastne uplne poznam ten pocit, ze oci mas len pre jedneho, ktory za to mimochodom vobec nestoji... podla mna sa tomu novemu "objavu" nebran, ale ani to prilis nesil, sama uvidis, ako sa to bude vyvijat
takto...načo také čosi riešiš?..proste spoznávaj ľudí, užívaj si život...nemusíš mať vážne vzťahy, nejdeš sa vydávať...budeš mať ešte milión chalanov...
Haluz niečo mi to pripomína inač si si prakticky odpovedala sama podla mna človek ma tendenciu sa zaľubit krátko po rozchode pretože nahla zmena neje pre človeka prirodzená a snaži sa dostať spet do zabehnutých koľajníc preto aj ked to znie čudne ale najskvor zapoj hlavu až tak srdce ale to je jen moj názor po skúsenostiach
tvoj najvacsi problem je, ze sa zamilujesnaprvy pohlad. potom jasne ze ostanes sklamana. byt tebou po tvojich skusenostiach by som sa uz do tohotak nehrnul
Henten sa neozval preto, lebo urobil len čosi impulzívne, čo ani tak nechcel a keď mu to došlo, zdupkal, k tomu sa viac nedá povedať.
Trochu priveľa riešiš. Pýtaš sa, ako to, že ti to nevychádza, ale veď koľko ľudí má v dvadsiatke pri sebe svojho budúceho celoživotného partnera? Čiže, keďže sa rozchádzajú, tak im to asi "nevychádza" rovnako, ako tebe, nie? A ver tomu, že sú aj horšie spôsoby...
A možno budeš tak túžiť po niekom, že ťa to príliš ovplyvní a možno vôbec nie. Pravdepodobne niečo medzi tým (vzhľadom na to, že ti to už napadlo). Ale tomu sa budeš musieť poddať a až neskôr uvidieť, čo to vlastne bolo.
hej fajn názory, ja nečakám, že objavím lásku svojho života teraz...len potrebujem niekoho blízkeho...ale zas, nech to nedopadne ako naposledy...a práveže ja sa nezamilovávam na prvý pojľad, to sa mi stalo iba vtedy raz inak som strašne nedostupný človek a dlho mi trvá kým si niekoho pripustím k telu...ja som len riešila či mám tendenciu zaľúbiť sa do prvého aj ked nesprávneho človeka, ktorý mi to dovolí...ale vlastne odpoveď poznám...len som sa možno potrebovala trochu vyrozprávať...neznámym ľuďom, nestranným...
určite si teraz v kritickom období, a mám z teba pocit, že sa bojíš odpútať. bojíš sa skúsiť, aké je to, kráčať bez toho, aby si držala za ruku tú ďalšiu ruku... Myslím, že ak sa ti javí ako skvelý, nemusíš sa báť. časom sa to vykryštalizuje a to, či je ten pravý sa ukáže až po oveľa oveľa dlhšom období... každý skúša, a len málo vzťahov sa podarí na prvý krát "do smrti". takže bez obáv, ale ber to s rezervou
Poznam ten pocit. A zeny do ktorych som bol zalubeny predtym ...tak to bolo tiez na zaklade obdivu..proste mi nieco imponovalo ale nebola to laska. Na jednej strane sa mi totalne paci ze nie si taka tradicna genericka baba...proste je to velmi fajn ze potrebujes niekoho pri sebe. Drzim ti palce. Pripadas mi vsak ako ja...hladna po laske . Proste potrebujes citit ze ta ma niekto rad a ty jeho. Ale neviem ti poradit. Tiez som taky ze ocakavam vela a som ochotny vela dat...a potom som sklamany.
A vlastne...vyjadrim sa az neskor...v praci alebo po
Muzi su niekedy svine. A ked si uz povies, ze tento to na isto nie je a prekrocis prah opatrnosti a bezhlavo sa zalubis, vtedy sa ti otoci chrbtom. Boli to, ale slzy a bolest aj tak nezmenia to, ze uz to je ine ako to bolo. Proste koniec.
Radsej sa sustred na noveho cloveka, ale bud opatrna a snaz sa nezalubit tak skoro. Co poradit? Opatrnost... Preco ti nevychadzaju vztahy? Vies kolki ludia sa to pytaju? Na to nie je odpoved. Opatrnost a pride clovek ktory si Ta bude vazit a lubit ta taku , aka si. Asi Boh chce, aby clovek presiel urcitymi uskaliami, ostal mudrejsim, vyzrel a zacal realny relevantny vztah.
ano, my muži sme takí-(..zbadame inu "sukňu" a už ju balíme a ta dotýčná sa do nás buchne.......a tak to ide do kola.....zrazu zistíme, že ta predtým bola lepšia, lebo mala to a to a vedela to a to ....
nastane problém......sme prelietaví ako motýle......
chytiť takého motýla a držať vo vzťahu je veľmi ťažké.....najlepší doktor je čas, nechaj všetkému voľný priebeh, prestaň sa vzrušovať nad tým čo sa stalo a ži ..........filip
vezmi to z tej pozitivnej strany.podla mojho nazoru,ked do ,,hry,, vstupila ina zenska zacalo sa to rucat.aj ked je to byvala,nemalo sa to stat.on nevedel,co chce.nebol zmiereny s tym,co sa stalo a minulost miesal s pritomnostou.a tak by to bolo asi vzdy.prisla prekazka a vy ste ju neprekonali.
v tomto case si naozaj nachylna na hocikoho.tvoj strach je opodstatneny.iba po tom vsetkom by si ho mala prestat vnimat.bo ti skazi zivot.už nemás 15(bez urazky),aby si sa bala len kvoli tomu zalubit.cim viac sklamani,tym blizsie k uspechu.najspravnejsie je nehrnut sa rychlo do vztahu.teraz mas opat ten skvely pocit,ze si s nim.nechod hned do vztahu,nechaj nech prejde to ocarenie(tristvrte roka,rok).stretavaj sa s nim,budte ,,kamarati,,.nechaj cas,aby ste sa spoznali.spoznavajte sa ako kamarati,nie ako priatelia.neviaz sa na neho.medzi chalanom a babou kamaratstvo neexistuje(moj nazor).ak dokazete prezit mesiac bez seba a potom sa radi uvidite,dokaze sa na seba spolahnut a podobne...to je zaklad vztahu.budes ho mat rada,nie preto,ze ta ocaril,ale pre to,aky je.a ten vztah bude urcite pevnejsi.
je zaujimave sledovat, co vsetko uz niektori ludia maju prezite v 20 rokoch...
aby ste nedopadli ako Jaro Filip a ini, ktori zili az prilis naplno, co niektori metaforicky uvadzaju ako dovod, pre ktory museli odtialto odist skor (to len taka poznamka)
@ivushs si v porozchodovom období. v prvom rade sa nauč skromnosti a pozeraj sa na ludi inak ako očami
ak si k svetu ako hovoríš, nebude pre teba problém nájsť si iného. Ten čo ťa nechal spravil niečo čo robia iba bezictný keketkovia ktorí nevedia co chcú.
no hlavne nechod do vztahu moc rychlo, zase sa len sklames, hladaj takeho ktory sa ti bude pacit vnutrom, nie tym ako vyzera lebo taky vztah potom stoji za hovno ak je o krase.
a ešte, chlap ktorý sa nechá vplyvniť a nechá si kecať bývalou , .... to akože dosť nahovno. Kebyže mi nejaká bývala pindá do toho s kým chodím, tak ju pošlem do piče len sa tak zapráši.
ahoj, nie si ty rak? velmi dobre ta chapem co prezivas.ale tak skus sa teraz na chlapov co spoznavas,stretavas nepozerat ako na potencionalnych frajerov. neviem ci vies co myslim,ale vela ludi robi chybu ,ze prahne po laske,chce si niekoho najst a na vsetkych na okolo sa pozera ako na potencionalnych partnerov. ze ho nespoznavas ako nejakeho ineho cloveka ale uz riesis toto ti vadi,hento je ine, porovnavas. naozaj sa to tazko opisuje ale aj toto je dovod,pre ktory tu lasku stale "nemas". lebo nie si mozno uplne otvorena.
a v kazdom pripade ti radim, nehrn sa do vztahu len preto aby si s niekym bola. ano je to tazke,kazdy chce mat pri sebe niekoho,s kym moze travit cas,vyrozpravat sa, pritulit sa a atd. ale radsej budem sama ako s niekym len tak pro-forma.
naozaj drzim palce,vyzera byt ze si v poho a inteligentna baba,tak neviem kde je problem proste ten pravy mozno este len caka niekde za rohom
To ja som bol na tom iplne inac po rozchode. Nechcel som sa s nikym stretavat pretoze som chcel byt sam a dost sa uzavrel.
Ale ako pisu ostatny chce to cas a uvidis. Netlac na pilu s novym chalanom. Podla mna nie je dobre ked sa hned bezhlavo das do dalsieho vztahu. Ak by si to chcela iba preto ze si chces vyliecit dusu a nebyt sama je sebecke ak ho uprimne nelubis. Mohla by si ublizit potom aj jemu.
nerieš vzťahy, máš len 20, ešte sa natrápiš dosť radšej chodievaj čo najviac von s kamošmi, lebo čím ďalej, tým budú mať všetci menej času. a áno, ak si dlho sama, alebo sklamaná, v negatívnej nálade, veľmi ľahko sa zaľúbiš. veľa šťastia
tak ako povedala @centaurea a najdi chlapa, ktory je rovnako sklamany z posledneho vztahu a stastny, ze je single a ktory ma ujasnene, ze sa nechce viazat. budes mat blizkeho kamarata a aj keby sa casom malo stat nieco viac, aspon budes vediet, ze mozes ratat s tym, ze ti to na rovinu povie a bude uprimny
ten posledny vztah bol pre teba dost dolezity, a tazko zabudnes na toho chalana... ale mozem ti odporucit dalsi vztah, lebo aspon budes mysliet na nieco ine, a zase, aj ked to nevide, tak no co... dojde dalsi, ale prajem ti, aby ti to vyslo
@iwushs No takto. Kazdy ked sa zalubi, tak realne nevidi toho druheho. V psychickej pohode vtedy nieje nikto A ked ako hovoris je to prvy , kto ti dovoli sa do nho zalubit, to znamena, ze aj on chce, takze...preco nedat sancu takemu vztahu ? Kazdy vztah ti nieco da. Lepsie ako byt sama. Netreba rozchody brat tragicky, jasne zvyknes si na cloveka, ale bez vztahov by si sa nikam neposunula. A tuzba mat pri sebe niekoho ze je chora ? To je uplne prirodzene a normalne Neber zivot tak vazne...aj tak z neho nevyjdes ziva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Trochu priveľa riešiš. Pýtaš sa, ako to, že ti to nevychádza, ale veď koľko ľudí má v dvadsiatke pri sebe svojho budúceho celoživotného partnera? Čiže, keďže sa rozchádzajú, tak im to asi "nevychádza" rovnako, ako tebe, nie? A ver tomu, že sú aj horšie spôsoby...
A možno budeš tak túžiť po niekom, že ťa to príliš ovplyvní a možno vôbec nie. Pravdepodobne niečo medzi tým (vzhľadom na to, že ti to už napadlo). Ale tomu sa budeš musieť poddať a až neskôr uvidieť, čo to vlastne bolo.
Poznam ten pocit. A zeny do ktorych som bol zalubeny predtym ...tak to bolo tiez na zaklade obdivu..proste mi nieco imponovalo ale nebola to laska. Na jednej strane sa mi totalne paci ze nie si taka tradicna genericka baba...proste je to velmi fajn ze potrebujes niekoho pri sebe. Drzim ti palce. Pripadas mi vsak ako ja...hladna po laske . Proste potrebujes citit ze ta ma niekto rad a ty jeho. Ale neviem ti poradit. Tiez som taky ze ocakavam vela a som ochotny vela dat...a potom som sklamany.
A vlastne...vyjadrim sa az neskor...v praci alebo po
Radsej sa sustred na noveho cloveka, ale bud opatrna a snaz sa nezalubit tak skoro. Co poradit? Opatrnost... Preco ti nevychadzaju vztahy? Vies kolki ludia sa to pytaju? Na to nie je odpoved. Opatrnost a pride clovek ktory si Ta bude vazit a lubit ta taku , aka si. Asi Boh chce, aby clovek presiel urcitymi uskaliami, ostal mudrejsim, vyzrel a zacal realny relevantny vztah.
nastane problém......sme prelietaví ako motýle......
chytiť takého motýla a držať vo vzťahu je veľmi ťažké.....najlepší doktor je čas, nechaj všetkému voľný priebeh, prestaň sa vzrušovať nad tým čo sa stalo a ži ..........filip
v tomto case si naozaj nachylna na hocikoho.tvoj strach je opodstatneny.iba po tom vsetkom by si ho mala prestat vnimat.bo ti skazi zivot.už nemás 15(bez urazky),aby si sa bala len kvoli tomu zalubit.cim viac sklamani,tym blizsie k uspechu.najspravnejsie je nehrnut sa rychlo do vztahu.teraz mas opat ten skvely pocit,ze si s nim.nechod hned do vztahu,nechaj nech prejde to ocarenie(tristvrte roka,rok).stretavaj sa s nim,budte ,,kamarati,,.nechaj cas,aby ste sa spoznali.spoznavajte sa ako kamarati,nie ako priatelia.neviaz sa na neho.medzi chalanom a babou kamaratstvo neexistuje(moj nazor).ak dokazete prezit mesiac bez seba a potom sa radi uvidite,dokaze sa na seba spolahnut a podobne...to je zaklad vztahu.budes ho mat rada,nie preto,ze ta ocaril,ale pre to,aky je.a ten vztah bude urcite pevnejsi.
to bola fakt "dobra" rada :/
aby ste nedopadli ako Jaro Filip a ini, ktori zili az prilis naplno, co niektori metaforicky uvadzaju ako dovod, pre ktory museli odtialto odist skor (to len taka poznamka)
ak si k svetu ako hovoríš, nebude pre teba problém nájsť si iného. Ten čo ťa nechal spravil niečo čo robia iba bezictný keketkovia ktorí nevedia co chcú.
no hlavne nechod do vztahu moc rychlo, zase sa len sklames, hladaj takeho ktory sa ti bude pacit vnutrom, nie tym ako vyzera lebo taky vztah potom stoji za hovno ak je o krase.
a v kazdom pripade ti radim, nehrn sa do vztahu len preto aby si s niekym bola. ano je to tazke,kazdy chce mat pri sebe niekoho,s kym moze travit cas,vyrozpravat sa, pritulit sa a atd. ale radsej budem sama ako s niekym len tak pro-forma.
naozaj drzim palce,vyzera byt ze si v poho a inteligentna baba,tak neviem kde je problem proste ten pravy mozno este len caka niekde za rohom
Ale ako pisu ostatny chce to cas a uvidis. Netlac na pilu s novym chalanom. Podla mna nie je dobre ked sa hned bezhlavo das do dalsieho vztahu. Ak by si to chcela iba preto ze si chces vyliecit dusu a nebyt sama je sebecke ak ho uprimne nelubis. Mohla by si ublizit potom aj jemu.
Chce to cas uvidis neskor Drzim palce