Ľudze, je tu niekto kto sa trocha "vyzná" v mobiloch a poradil by mi nejaký android do 200€ ? .. Hľadal som ja po nete niečo..ale rád si nechám poradiť
joj keby si pamätám, pozerala som pred dvomi mesiacmi.
kukni dáky HTC, zvyšok sú shity... hlavne never vyznávačom Samsungu... nechcela by som taký telefón, možno tak na veslovanie... alebo zadarmo.
@kitty7 To som hovoril aj ja ... a kde tu najskôr prišiel Galaxy S3 mini a neskôr lopata Galaxy Note 2 ... A nemôžem sa sťažovať ani na jeden Aj napriek plastovému telu.
@77hanes77 tak ja mám shit huawei, ale ten stál o polovicu menej, čo samsung s rovnakými parametrami, takže to neboli vyhodené peniaze... ja to beriem, že ľudia sú s tým spokojní, ale ja by som fakt nechcela taký telefón...
@77hanes77 ja keď som stlačila, že pridať koment som si vravela, že to teraz vyznie debilne, lebo naozaj záleží aj od výrobcu, aké použije konkrétne komponenty, ale samsung mne nepripadá ako lepšia značka, tým chcem povedať kvalitnejšia, ako huawei... rovnako mali pár shitov a pár celkom vydarených kusov, ale samsung mi pripadá strašne preceňovaný... to je všetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale rýchlo bo máš iba 26 minút!
» www.ebay.com/itm/5-Unlocked-...
kukni dáky HTC, zvyšok sú shity... hlavne never vyznávačom Samsungu... nechcela by som taký telefón, možno tak na veslovanie... alebo zadarmo.
A netvrdím, že Huawei je shit, no záleží aká rada