Ahoj, chcem sa opýtať, ak niekto vie, že či si operátor účtuje niečo za potvrdenia o doručení sms a ako takéto potvrdenia fungujú. Dnes som to našiel v nastaveniach sms a počujem to tom prvýkrát. Za odpovede ďakujem
A funguje to asi tak,ze po odoslani sms ti pride sms ze ,,Sprava bola uspesne odoslana cislu ......." alebo ak neprejde tak ,,Spravu nelze odoslat... "a ked ma vypnuty mobil tak ti nepride nic az ked si ho zapnem,doruci mu tu sms a pride ti sms ze ,,Sprava bola uspese odoslana.." chapes ...
zalezi to skor od telefonu, nez od operatora, mne napriklad na novsich telefonoch ani nedosla regulerna smska, bud iba taky vyskakovaci oznam, ak dorucena bola, alebo nic, a svicil tam symbol nejaky neurcity, a az ked dorucena bola, tak sa zobrazil ten vyskakovaci oznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(a inak je to bezplatne samozrejme)
ja uz pisem iba dopravnemu podniku, ked chcem sms listok ale kedysi som mala smskovy pausal, to bol dost omyl vtedy
@5 ironia, zlaticko, ale gratulujem k titulu "normalnej", of kors
zalezi to skor od telefonu, nez od operatora, mne napriklad na novsich telefonoch ani nedosla regulerna smska, bud iba taky vyskakovaci oznam, ak dorucena bola, alebo nic, a svicil tam symbol nejaky neurcity, a az ked dorucena bola, tak sa zobrazil ten vyskakovaci oznam
mna skor zeru faktury.
No vidis, ja nie som zviazana a obmedzena ziadnym pausalom, platim okolo 8e za mesiac, a som s tym v pohode
(ten 40e pausal v orange pssst )
Tak to je teda protiargument... jak ficove statisticke vypocty.
na teda