chcela som sa ešte spýtať, dúfam,že neotravujem ale ked chce niektorá výška potvrdenie od lekára tak to ako prebieha? to mi dá na papier či na prihlášku? lebo tam chcem zajtra skočiť tak čo si mám nachystať
videla si uz niekedy prihlasku na VS?mas ich uz kupene? A co tak precitat si,co je na nej napisane....??....Sak na druhej strane dole su dve kolonky,jedna je POTVRDENIE OD SKOLY a druha je POTRVDENIE OD DOKTORA...das doktorke prihlasku,ona vypise,a ty zaplatis...
no šak to sa pýtám nech viem čo treba a nie ešte som nevidela iba elektroncku a to tam tak nebolo a ani sem to moc nepozerala..no chcela by som ist na psychologiu ked sa pošťastí a spravim skúšky
jj aj elektronicku prihlasku musis potvrdit tlačivom formatu A3 presne vypisanym a potrvdeným aj od skoly o spravnosti udajov aj od lekara, na tretej strane je kolonka pre doklad o zaplateni poplatku ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a kam ides?
VELA STASTIA
jasne, sak chce to medicina...a co este,neviem
ja za autoskolu 513..