Naučil som sa ako nenávidieť ľudí ktorý sa v komentároch navážajú do mladších divákov alebo divákov s komentárom "prvý" atd...
Proste keď vidím že je niekto moc mladý alebo moc blbý tak mu napíšem milo... že aký ma zmysel ten jeho komentár. A nie jak daktorý kokoci začnú hneď nadávať a neviem čo ešte. A najlepšie tí buzíci čo dakoho zjebu jak psa a nakoniec napíšu "Peace"...
tak nech si ten Peace napíšu do Google translatu a preložia bo asi nevedia čo to znamená.
Čo ja viem pozerala som tam nejaké cviky s koňmi,a tréning,niečo som potom aj skúšala v praxi..To je asi všetko,ale moja kamoška sa naučila kopu vecí,od štrikovania,pletenia vrkočov po ako správne cvičiť,tancovať valčík,či salsu, a nejakú jógu pre začiatočníkov Každú chvíľku sa pre niečo nové nadchne,no a kamoška mojej mamy, cca 45 ročná,sa prosím pekne podľa YT naučila plávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
CrazyRussianHacker naučí veľa
Proste keď vidím že je niekto moc mladý alebo moc blbý tak mu napíšem milo... že aký ma zmysel ten jeho komentár. A nie jak daktorý kokoci začnú hneď nadávať a neviem čo ešte. A najlepšie tí buzíci čo dakoho zjebu jak psa a nakoniec napíšu "Peace"...
tak nech si ten Peace napíšu do Google translatu a preložia bo asi nevedia čo to znamená.