Tak rozmyslam nad tym lebo ja nie.
Zvycajne staci splachnut/obcurat to miesto.
Tak som sa zamyslel ze naco tie kefy ma kazdy ked sa ich clovek nedotkne.
Každé ráno .. a to naposledy som mal taký pikantný perkelt s knedľou... to išlo von jak načipovaná Mazda 626 zo sídliskovej garáže ... life is a hard core ..
ano použila, a bola by som rada keby ju používali aj ženy, ktoré navštevujú záchody na našom poschodí, lebo vždy aspon 2 z 3 záchodov sú osraté, a to ma vie nasrať.
Fuuu bratm a akože zasušené hovnové šmuhy nemáte na hajzli?
Hmm asi nie, predpokladám, že celé tie roky po tebe toie sračky stiera ten, kto po tebe chodí na hajzel a ty si tu celý happy ako sa to samé vlastne čistí časom.
Takým ako ty treba tú kefu do huby narvať.
Ano, pouziva Sa to na umyvanie hajzla a ked nebyvas u tatka a mamky a nechces mat hajzel ako izasne miesto pre bakterie/cely rinavy tak kefou Sa umyva sokujuce, ze?
Len málo vecí je horších ako obsratý záchod... A preto civilizovaný ľudia používajú kefu na hajzli aby ten kto ho použije po nich nehodil tyku hneď jak dvere otvorí.
To snáď ľudia nemyslia vážne takéto otázky. Áno používam a som naozaj vďačná, že ju používajú aj ľudia s ktorými bývam. A dokonca, keby niekto nevedel, s kefou sa hajzel čistí aj pri bežnom upratovaní a tak... to len pre info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Hmm asi nie, predpokladám, že celé tie roky po tebe toie sračky stiera ten, kto po tebe chodí na hajzel a ty si tu celý happy ako sa to samé vlastne čistí časom.
Takým ako ty treba tú kefu do huby narvať.
používam záchodovú kefu.
NIEKEDY?!