jo jo používal ale je to iba taká somarinka aby sa nepovedalo...prolém vyriešili až antibiotiká...užíval som ich celú zimu.... pol roka..celkovo som to liečil rok a pol....a teraz som akne nemal už asi 1 rok ani jednu vyrážku...dá sa to pekne liečiť, len buď trpezlivá
Antibiotiká proti akné.. používala som to. vôbec mi to nepomohlo...mala som hrozné akné.. pomohla mi až kozmetička so špecialnými kyselinami.. (žiadne savo na tvár mi nedávala ) teraz mám čistú pleť. raz za čas nejaký pupák, ale to je nič..
@areyco Ja som antibiotiká brala cca. 3 mesiace...vtedy mi to úplne vyčistilo tvár...ale zase sa mi dačo spravilo na brade... tak som šla za kožnou a toto mi predpísala a akurát som si to zmixovala D
@adaadisallaares Každému pomáha čosi iné...mne zase kozmetičky dobabrala tak tvár že až..od vtedy mám tie problémy! Spravili sa mi podkižné vyrážky...a doteraz sa toho newiem zbaviť..
@blueberry ona ti to asi vytláčala však? aj mne tak jedna dosrala pleť.. ale hentá, nič nevytláčala vôbec. len naniesla kyseliny rozmasírovala a nechala pôsobiť. dva dni som chodila síce červená ako rajčina, ale po 4 kúrach čistunká pleť.. a jasné, každému pomáha niečo iné... ale ten zinerit nepomáha dlhodobo..
@blueberry no presne... a keď som si oblízal nižšie ako mám peru tak také hnusné trpké ...takže nepapať zynerit
neviem ale či vôbec pomohol...máš z toho takú suchšiu pleť...ale akné väčšieho rozmeru (chápete čo som chcel povedať) to nezastaví....by som povedal, že ani nezmierní
používala som..páčilo sa mi...aj pomohlo..naposledy som mala nejaký Akneomin či jak sa to volá..ale to som už prestala...maminka mi kupuje šťavu z aloe vera, ale nwm...nevidím účinok..keďže mám relatívne čistú pleť, až na obdobie pred menštruáciou a dní, keď sa napchávam mastným....potom sa mi robia také maličké tukové vyrážky
používala som a používam.. a fakt mi dosť pomáha.. skús to skombinovať s tabletkami BioAcne (kúpiš ich v lekárni, stoja tak okolo 10e) a pleť máš jak detský zadoček.
pouzival som ho spolu zo sirozinkom nepomohlo zaroven tak mi nepomohol ani dithiaden ani ine pi*oviny ktore mi predpisovala moja mila kozna lekarka..ale ak sa ti jedna o akne mne zarucene pomohla kozmetika znacky Clearasil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
neviem ale či vôbec pomohol...máš z toho takú suchšiu pleť...ale akné väčšieho rozmeru (chápete čo som chcel povedať) to nezastaví....by som povedal, že ani nezmierní
AKo ja to nemám až také strašné, ako to zvyčajne býva..ja to chcem mať pod kontrolou
AKo ja to nemám až také strašné, ako to zvyčajne býva..ja to chcem mať pod kontrolou
a doposial som nenasiel natom nic zle.....