a tých, čo áno (aj príležitostne), prosím o popísanie toho, ako to funguje - nejak som tomu nikdy neprišiel na chuť a zdá sa mi to zbytočné + vnímam aj iné nevýhody
ja totiz mam nasledujuce vyhrady:
- ak je pohar stale v kupelni, nepaci sa mi, ze sa don bude cely den prasit a pripadne padat nejake smietky, co sa pri umyvadle mozu vyskytnut. okrem toho tam zavadzia
- ak by som ho mal nosit odniekial, tak to je uplne zbytocna robota
- hned pri prvom dúšku na vypláchnutie si tú vodu zaseriem pastou, ktorú mám na perách, takže už nie je úplne čístá. Toto mi dosť vadí - viem, že nejaké zanedbateľné zbytky pasty, ktoré by som vypláchnutím takouto "nečistou" vodou mal v ústach, by neboli škodlivé, možno by som mal dokonca o to sviežejší dych, ale proste mi to vadí, možno pre nejaké OCD, ale každopádne vadí
- pohár treba potom opláchnuť, takže asi ani neušetrím vodu
- viac negatív asi nenachádzam, ale ani žiadne pozitíva, takže nevidím zmysel
Umyjem si zuby, do pohára napustím vodu a vypláchnem ústa Ja skôr nechápem tých, čo si ústa nevypláchnu. A do rúk si vodu napúšťam len, keď som na dovolenke alebo niekde, ale to moc nemám rada, pohár je podľa mňa lepší
@pandoras však ústa si hádam vyplachuje každý, nie?
Díky za odpoveď. Jasné, že keď je ti príjemnejšie vyplachovat z pohára, tak ok - to znie ako relevantný dôvod uprednostniť to pred iným spôsobom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
- ak je pohar stale v kupelni, nepaci sa mi, ze sa don bude cely den prasit a pripadne padat nejake smietky, co sa pri umyvadle mozu vyskytnut. okrem toho tam zavadzia
- ak by som ho mal nosit odniekial, tak to je uplne zbytocna robota
- hned pri prvom dúšku na vypláchnutie si tú vodu zaseriem pastou, ktorú mám na perách, takže už nie je úplne čístá. Toto mi dosť vadí - viem, že nejaké zanedbateľné zbytky pasty, ktoré by som vypláchnutím takouto "nečistou" vodou mal v ústach, by neboli škodlivé, možno by som mal dokonca o to sviežejší dych, ale proste mi to vadí, možno pre nejaké OCD, ale každopádne vadí
- pohár treba potom opláchnuť, takže asi ani neušetrím vodu
- viac negatív asi nenachádzam, ale ani žiadne pozitíva, takže nevidím zmysel
@Annyejnji aj my tak aj kefky aj pasty su v nom
Díky za odpoveď. Jasné, že keď je ti príjemnejšie vyplachovat z pohára, tak ok - to znie ako relevantný dôvod uprednostniť to pred iným spôsobom