Ja som kedysi používala Astrid, potom velmi dlho Indulonu (klasickú) a teraz Imunoglukan Lotion (imunoglukan, aroganovy olej, bambucke maslo, makadamiovy olej, mandľový a olivový olej, pantenol a vitamin E). Vôňu Indulony milujem uplne najviac, ale aj Imunoglukan vonia velmi pekne.
bola som zavisla od pouzivania (ono sa to fakt da tak som zaciatkom 2016 prestala a odvtedy som si ich nikdy nenakremovala, lebo sa bojim, ze by sa mi to vratilo.
Cez zimu sa mi vysusuje a praska koza na rukach tak si obcas musim dat indulonu alebo niveu ale neznasam pocit mastnych ruk takze fakt len ked uz je to na nevydrzanie dufam ze uz tento problem pomaly odznie ked sa teraz otepluje :sun:
Úplne nahodné .. naposledy som mal niečo, čo má na sebe nápis "sanctuary spa body butter" a teraz mám nejaký kokosový dove. Sám si kupujem buď niveu alebo čo sa mi zapáči v drogérii. Často mi však frajerka niečo dá, že jej sa to nepozdáva, tak to používam ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
predtým nejakú jahodovú limitku od manufaktury
Ráta sa tekuté magnezko?