Ešte je pár špecifických výrazov, ktoré zvyknem požívať, aj keď až tak sa asi nehodia k tejto definícii, a síce:
som/je na drápky
Ježkove ihličky
By očko
Zajačie úmysly
Ani ťuk
Ani srnky netušia
Oslí můstek
Ani keby som sa do kocky poskladala
Popojedem
U troch husličiek!
Som v keli, aspoň v hrášku keby som bola
ja si vela slov vymyslam D alebo velmi dlhe skracujem na dve slabiky a to potom pouzivaju aj ludia okolo mna a mena ludi niekedy tiez skracujem na dve slabiky alebo jednu
hmm... ani nie, ja iba ludom a psovi vymyslam mena ake sa im hodia ale inac nic..
Mozno skor nejake narecove slova pouzivam, alebo vyslovujem makko, napr. saňitka, ľudia, obľúbený...
@goldenbeach D to je super tak ja som tak zvyknuta aj sa mi to paci, a ked ludia rozpravaju prehnane tvrdo tak mi to pili usi ale nemozem ich stale buzerovat za to
@torpedo08 Viem, robi to problem nielen zahorakom, ale mne islo o milgaminu odpoved, pretoze makcene sa pouzivaju na vacsine Slovenska.
Mna zase dost boli pocuvat ludi, co ho nehovoria vobec. A este ked je to pekne dievca a tak tvrdo rozprava. A keby mi chlap povedal "Lúbim ťa", tak by som ho poslala tam odkial prisiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
som/je na drápky
Ježkove ihličky
By očko
Zajačie úmysly
Ani ťuk
Ani srnky netušia
Oslí můstek
Ani keby som sa do kocky poskladala
Popojedem
U troch husličiek!
Som v keli, aspoň v hrášku keby som bola
Mozno skor nejake narecove slova pouzivam, alebo vyslovujem makko, napr. saňitka, ľudia, obľúbený...
Nafrnim sa a ideme.
Čechrám peří, počkaj.
Vzniklo to nedopatrenim a odvtedy vyhladavam moznosti hovorit o poliach
Kvetináč - kvetník
23:30 - pol polnoc
Mna zase dost boli pocuvat ludi, co ho nehovoria vobec. A este ked je to pekne dievca a tak tvrdo rozprava. A keby mi chlap povedal "Lúbim ťa", tak by som ho poslala tam odkial prisiel.