skôr otcovi, lenže tu to nieje jednoznačné ... ak sa všeobecne pozriem na oboch ... tak mám po nich niektoré mierne sklony ale sú takí rozdielni že sa nedá presne určiť či je to výchova alebo gény ...
moji stvoritelia čo by mi mali byť vzorom sú mojim odstrašujucim príkladom hh ale mám ich rád hajzlíkov
@3 tiež vidim vela podobnych povahovych rys a maminým otecom
a ešte hodne podobností, hlavne také veci čo sú pre ostatok rodiny podivnosti, mám s maminym bratom...a to má asi po ich mame, dľa toho čo som sa o nej a jej živote podozvedala...
celkom je to paradox, kedze ma mama vychovavala od dvoch rokov a s tatom som bola tak 4-krat do roka ale urcite mam aj nieco po nej... no viac som tatinkova... princezna ale samozrejme som hlavne svoja
Som čistý tatko. Podobám sa na neho, správam sa úplne rovnako a úplne som z toho sklamanko nakoľko nenávidím ocinovi povahu, ocinove správanie a to všetko...
aj ked nie az v takej velkej miere, vyzeram jak moj tatko s dlhymi vlasmi ale z tej povahy nastastie to uplne najhorsie nemam. len iste veci.
a po manke nemam snad nic, chvalabohu. ale ocenila by som jej metabolizmus
Ani po otcovi, ani po mame môj otec je človek ktorý stále niečo chce robiť/riešiť a aj tých pár krát keď si niekam sadne tak to tiež napríklad že práca na počítači alebo tak...
Ja som pravý opak, som totálne lenivý človek čo dokáže preležať aj týždne vkuse.
Mama, tá je zas silno rodinne a spoločensky založený typ, stále chce byť s ľuďmi a vykecávať aj o tých najnepodstatnejších veciach.
Zase, pravý opak - za mesiac sa (v živote, nepočítam internet) bežne pustím do reči tak s 2 alebo 3 osobami aj to len na pár viet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
škoda že som nemala možnosť spoznať ho
moji stvoritelia čo by mi mali byť vzorom sú mojim odstrašujucim príkladom hh ale mám ich rád hajzlíkov
a ešte hodne podobností, hlavne také veci čo sú pre ostatok rodiny podivnosti, mám s maminym bratom...a to má asi po ich mame, dľa toho čo som sa o nej a jej živote podozvedala...
takže nejake pooby vidim pri nich najsilnejšie
Ale som po otcovi vraj.
chudak mama
Ach! :/
aj ked nie az v takej velkej miere, vyzeram jak moj tatko s dlhymi vlasmi ale z tej povahy nastastie to uplne najhorsie nemam. len iste veci.
a po manke nemam snad nic, chvalabohu. ale ocenila by som jej metabolizmus
Ja som pravý opak, som totálne lenivý človek čo dokáže preležať aj týždne vkuse.
Mama, tá je zas silno rodinne a spoločensky založený typ, stále chce byť s ľuďmi a vykecávať aj o tých najnepodstatnejších veciach.
Zase, pravý opak - za mesiac sa (v živote, nepočítam internet) bežne pustím do reči tak s 2 alebo 3 osobami aj to len na pár viet...