@66janica6 sama vies, ze vela z tych riti je koser, takze s nimi nik nic nespravi. a ked ta tak rozculuju, tak si uvedom, ze tym, ze k nim davas komenty, ich hadzes na Moj Birdz vsetkym kamosom svojim birdzovym...
a co sa tyka toho "sa uvedom", myslim, ze viac ludi tu ma nejake vyhrady voci tebe, ako voci zajkovi
do očí som to nepovedala nikomu ....niekedy však cítim strašný hnev k iným ľuďom ..ktorí si to však svojím spraváním zaslúžia -.-.ak mi ublížia alebo pod ....ale nepovedala som to ešte nikomu do očí
heh ja som povedal a na další den iba par ludí klope na dvere čo máš porti nej ? a já len že ona je pi*a nemala robiť to čo robila a vysvetlili sme to a ešte ona z toho dostala ... ale je mi je jej luto aj .. :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale nikdy ma to nejako extra nemrzelo, len ako vravím, mohla som to povedať aj "jemnejšie"
nech to vedia všetci, že ma stále osočuješ...
filip
myslel som si, že si da pokoj ale stále ma nasiera a nedá mi pokoj.....
ty musíš byť asi Panna Orleánska...je to Peter muž ako každý druhý...neviem aku máš predstavu o chlapoch ale keď si lesba tak nechoď na moju webku..
ľahke pochopiť...nie!!!!
filip
a co sa tyka toho "sa uvedom", myslim, ze viac ludi tu ma nejake vyhrady voci tebe, ako voci zajkovi
@zajko30 aspoň toľko nekritizuje, neosočuje a nenadáva ako ty... a nedáva tak ostré komenty, tam kde netreba .... sorry @66janica6 , ale je to tak !
keď mi minula teplú vodu, a ja som sa v horúčkach a nachladnutá sprchovala v 10 stupňovej vode.
bolo by mi to aj ľúto,ale keďže ona mi hovorí nenávidím ťa rak 20 krát častejšie, bola to len obranná reakcia.