Hovoria sa vo vašej rodine také "povery" (samozrejme že niesú pravdivé a nemyslia sa vážne) ako napríklad: Keď budeš vylizovať polevu z misiek bude ti pršať na svatbe; Keď presolíš jedlo si zaľúbený... a tak?? alebo to len u nás to tak je??
hovoria... ale neverím tomu a vždy len prekrútim oči... najhoršie sú ale tie štýlu: na nový rok ani nahodou mama nespraví kura lebo nam uletí šťastie..... -,- alebo peniaze sa nemajú dávať z ruky do ruky...
@marleymt netuším ale to moja teta proste ked jej niekto dava peniaze tak nevezme ich do ruky vždy na stôl nech to najprv položí a potom si to vezme.... možno je to tak len s požičanými peniazmi, nie som si istá... ale aj tak je to divné
k tým starým dievkám som počula nielen o kaktusoch, ale aj o tom, že kto má vo váze pávie pierká,a kto nosí prstene so zeleným očkom... ...a kto má na svadbe perly, že to bude nešťastné manželstvo, lebo perly sú na plač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
najradsej mam anglicke : "A black cat crossing your path signifies that the animal is going somewhere" ^__^
môj kamarát má babku, ktorá sa hlási k vesmírnym ľuďom a tá má takéto veci zmapované všetky, ktoré existujú
"Keď si položíš tento kamienok do najvzdialenejšieho kúta od vchodových dverí pred ktorými v prvý deň mesiaca zametieš, budeš mať celý rok hojnosť"
Reku, človek by ani nepovedal, aké sú niektoré veci jednoduché
@nikki92
k tým starým dievkám som počula nielen o kaktusoch, ale aj o tom, že kto má vo váze pávie pierká,a kto nosí prstene so zeleným očkom... ...a kto má na svadbe perly, že to bude nešťastné manželstvo, lebo perly sú na plač