@narazuvvzdornaa ja som chcel o tom diskutovať tak preto som založil fórum. Keď sa ti to nepáči tvoja vec, len chcem vedieť aj dôvod prečo sa ti to nepáči
Najviac som sa natrápil s kulisami...keď som ich musel stavať a tak. Možno ešte so "simíkami" aby robili to čom som ja chcel, ale to bola maličkosť Robil som to cez Sony Vegas- veľmi dobrý program a titulky cez movie maker pretože v Sony všetko neviem, ale tak učím sa
@24mino10 je to pekné stále som čakal nejaký zvrat...síce som sa ho nedočkal, ale už to, že som bol počas celého trvania v očakávaní bolo fajn ako vraví @klaudiqaaa , pokračuj!
@24mino10 nenapádam predsa to, že si založil fórum.
Uznávam, že je to shitload of animation (celý čas som bola presvedčená, že sú to simíci na svoju obranu: The Sims som naposledy videla pred šiestimi rokmi, aj to z diaľky) a celkom sa na to dá pozerať, ale príbehovo sa za tri minúty stalo max. osem viet z písanej predlohy, po dokončení to bude pentalógia celovečerných filmov?
Napísala som, čo si celkovo myslím o fanfiction, toto zatiaľ nevyzerá na nič prevratné, normálny nemastný-neslaný začiatok, ale slúži ako chabý trailer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
1. že je vonku v zime tak naľahko oblečený
2. Babkina veta: keby niečo, budem dole.... no tak to je hneď jasné, že nejaké ,,keby niečo´´ nastane...
Inak celkom milé...
@fragile
Najviac som sa natrápil s kulisami...keď som ich musel stavať a tak. Možno ešte so "simíkami" aby robili to čom som ja chcel, ale to bola maličkosť Robil som to cez Sony Vegas- veľmi dobrý program a titulky cez movie maker pretože v Sony všetko neviem, ale tak učím sa
To ide o to, že jeho tá kniha vtiahla a ak si si všimol on ju čítal len v mikine
Tá babka...to bola len taká veta keby niečo potrebuje atď...ale vďaka za postreh
Uznávam, že je to shitload of animation (celý čas som bola presvedčená, že sú to simíci na svoju obranu: The Sims som naposledy videla pred šiestimi rokmi, aj to z diaľky) a celkom sa na to dá pozerať, ale príbehovo sa za tri minúty stalo max. osem viet z písanej predlohy, po dokončení to bude pentalógia celovečerných filmov?
Napísala som, čo si celkovo myslím o fanfiction, toto zatiaľ nevyzerá na nič prevratné, normálny nemastný-neslaný začiatok, ale slúži ako chabý trailer.
inak hrozne sa mi tam páčila tá vianočná atmosféra prosím ťa z kade si nabral všetky tie vianočné veci?
ale tá hudba sa mi k tomu vôbec nepáči a vôbec, tá vianočná atmosféra... sa mi k tomu nehodí...