Kamoske dnes dosla od obvodnej pozvanka, ze aby sa dostavila na ockovanie proti pandemickej (prasacej) chripke. Je tak trochu zmätena, ci tam vobec ma ist, kedze velkym zastancom ockovania nie je. Popri tom som nikde necitala ani som nic take nepocula, ze
@kaylee no tak ma 20 rokov ako ja a chodi na strednu..neviem co je v tomto pripade rizikovou skupinou..viem len, ze zdravotnici su zaradeni medzi rizikovych
inak chodi ku tej istej obvodnej, takze dufam, ze ta pozvanka nedojde aj mne
Vyhnúť sa dá aj povinnému očkovaniu, v desaťročiach minulých nútili lekárov nechať sa napichať sérom (!!) proti bohviečomu, zďaleka nie každý sa nechal.
Toto povinné určite nie je, vakcín je prebytok vo vzťahu k dopytu, ale nie dosť na pokrytie ,,rizikovej skupiny" (scestovaní zdraví mladí pacienti sa musia ultrablbo selektovať), navyše jediná rozumná reakcia na cenu je ,,OMFG".
3. Nebezpečenstvo pandemickej chrípky sa nepotvrdilo
4. Ak nieje nejaká chorá tak žiadne očkovanie nepotrebuje pretože mladé a zdravé telo si z chrípkou poradí. V prípade že je chorá tak sa väčšinou aj tak nedá očkovať.
5. A nakoniec vedľajšie účinky očkovacej látky
takže ani keby mi za to chceli zaplatiť by som nešiel.
PS: má 20 a je na strednej to čo je za blbosť ja mám 20 a som už druhák na výške
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak chodi ku tej istej obvodnej, takze dufam, ze ta pozvanka nedojde aj mne
Toto povinné určite nie je, vakcín je prebytok vo vzťahu k dopytu, ale nie dosť na pokrytie ,,rizikovej skupiny" (scestovaní zdraví mladí pacienti sa musia ultrablbo selektovať), navyše jediná rozumná reakcia na cenu je ,,OMFG".
1. Nieje to povinné
2. Chrípková sezóna už skončila
3. Nebezpečenstvo pandemickej chrípky sa nepotvrdilo
4. Ak nieje nejaká chorá tak žiadne očkovanie nepotrebuje pretože mladé a zdravé telo si z chrípkou poradí. V prípade že je chorá tak sa väčšinou aj tak nedá očkovať.
5. A nakoniec vedľajšie účinky očkovacej látky
takže ani keby mi za to chceli zaplatiť by som nešiel.
PS: má 20 a je na strednej to čo je za blbosť ja mám 20 a som už druhák na výške