chirurg .... straasne cem ist na mediciiinu ... abo ako zaalozne riesenie mam farmaaciu ... a keby mi naahodou preskocila a moja laaska k fyzike by zosilnela ta som rozmyslala nad astrofyzikou abo architekturou ... teda pozemne stavby ...
to sa stale meni... najskor to mala byt veterina, potom psychologia, architektura, biofyzika nuz clovek nikdy nevie kde skonci kriza je kriza asi budem doma stopkat ponozky
to je teda zaujímavá otázka na ktorú odpoveď nepoznám... študujem síce niečo čo ma baví, s čím som spokojná ( história), ale čo so mňa bude keď budem veľká to netuší nik a najmenej ja sama...
strašne ma láka niečo s umením, divadlom, filmom. alebo oblasť cestovného ruchu. alebo nejaký manažér niečoho..alebo obchodný zástupca..alebo..alebo...
ja uz asi 3 roky huzevnate a asi 2 roky predtym nehuzevnate ....so dokopy 5 rokov DD uz chcem byt hrozne modna navrharka ...nwm ..hrozne ma to bavii a ...rada velmmi sijem a kreslim...aj som chodila na vytvarnu na umelecku skolu len tento rok som prestala lebo sme sa stahovall a ja uz nechcem znovu spoznavat novy kolektiv ......hoci mam dva roky pred koncom ..... vemm ze to budem lutovat ale ja vobec nesom spolocensky typ ....a po vysokej skole si aj so sesternicou chceme zalozit vlastnu ,,firmu" ...pre mna by to bolo leharo kebvy som len kreslila a sila a stale dookola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
4.Režiser dokumentárnych filmov To su asi take top 4 co by ma bavilo
Co by som chcel, no asi ako kazdy: riaditel mlionarskej korporacie
Ale realne by som bol rad ak by mi vyslo pravo
2. Prísť k veľkému obnosu, z neho žiť a pracovať pre radosť.
3. Robiť umenie/výskum na voľnej nohe (bohužiaľ nemám absolútne žiadny skill).
Hm, vidím to na skladníčku v Tescu.