Normálne idem sa vystat, stim a pozriem a plny záchod tmavočervenej krvy... idem na pohotovosť a tam mi povedia že nemajú urológa že mám ísť zajtra na vyšetrenie. A ešte mám aj trochu zvýšenú teplotu, akurát som si pozeral že keď je teplota je zle.
@milgamman mal som krv v moci ale iba mikroskopicku ( zistenú ľabakom ) , nie makroskopicku.. sak do zajtra určite prežijem a potom sa uvidí a boli má oblička trochu ... ale to je jedno, mal som s nimi už viacej podrobných skúsenosti len má vždy prekvapia niečim novým...
tak to mi je luto neboj sa, do rana prezijes a tak ti spravia poriadne vysetrenia ja som nedavno vracala asi 8x za sebou a potom uz som zvracala aj krv a tiez som sa zlakla :/ takze ta viem pochopit ale nakoniec mi nic nebolo, takze sa hned neboj nemusi to byt nic vazne
z týchto doktorov by človeka porazilo, načo je ta pohotovosť, oni sú fakt úbohí, že ti nevedia dať aspoň pirulu na teplotu, aby ti klesla a pošľu ťa het...
no ak si to mal už v minulosti, potom máš nejake lieky, či...
@marcello1111 no dnes som bol u urologa ktorý má nechcel vyšetriť že som došiel neskoro ( 3 hodiny pred koncom ) tak má poslal na chirurgiu tam má vyšetrili tak že my pobuchal po obličkách , absolútne žiadne ďalšie vyšetrenie nebolo, čiže ani neviem čo mi presne je . Dali mi dicynone a macmiror a bol som vybavený ... ale ja sa už ani nečudujem, keď som tam čakal tak skoro všetci ľudia v čakárni sa prejavili negatívne a ja len na koniec presne ako hovoríte, lekári si totižto myslia že pacienti tam chodia preto že nemajú doma čo robiť ... kurva, veľmi nerád to hovorím ale bol som v anglicku a tam sa ku mne lepšie chovali v nemocnici ako tu aj keď je to tam podobne, je to tiež 50 rokov za opicami
Ja mam skor ten prbolem že sa s doktormi hádam že nie nič mi nie je nemusím zostať v nemocnici a hned podpisujem ono sa na nich dosť nadáva a má to svoje dôvody ale je aj dôvod prečo sú lekármi... takže je to tak 50 na 50
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
no ak si to mal už v minulosti, potom máš nejake lieky, či...