ahojte mam NOKIU 5230, a daju sa mi v pohode v nej pozerat filmy (po upraveni v programe)...len som sa chcela spytat, ci neviete, ako sa daju (ak sa vobec daju) dat do toto filmu v mobile titulky?? dakujem pekne za rady
@athelasil No, tak to asi nie, titulky sa dajú vkladať do priečinku s filmom, kde je to spolu s filmom, ale 3gp je len čisto film bez priečinku...jedine, že by si si napísala titulky sama v nejakom SW na úpravu videa, ale to asi nie takže musíš nájsť niekoho, kto to urobí za teba
@zelenystrom keby som ho vyberala sama ta si ho isto nevyberiem ,ved kým napíšm jednu sms na tom sprostom dotykovom displeji idem si vlasy vysklbat od nervov a to radsej ani nehovorim o tej "veeeelkej " pamäti telefonu
@athelasil ja nemám to dotykove pero pri tom mobile to nebolo vlastne ono pri nom nebolo ani ziadne tukatko no prosote nič ..musím sa spoliehat len na svoje prsty božska moc a konska sila
@kattyss uf neprijemne...mna sere ze nemam pero tu tukatko je dlheee (ta snurka na ktorej je teda a pero je lepsie...da sa sice kupit ale nemam ho kde do mobilu strcit ako pri inej Nokii....a moj mobil nema wifi co je blbe inak je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@matinho777 tak som odveci ja stahujem bez titulkov...
vela stastia prajem