Sem tam ak ide tak pozeram, sama od seba neviem kedy chodi ale ak zrovna davaju tak neprepnem. Super je ze mam stale celkom prehlad co sa tam deje, aj ked vidim tak jeden diel zo 4
Najväčšia pičovina čo som kedy videl.. úplne zlé herecké výkony napiču scenár a režisérovi by som dal kopačku na líco s trojitým saltom dozadu v skratke úplne NEREALNE
@zajkousko preto aj reagujem na teba pretože sa to úplne vymyká z reality a ty sem napišeš že to je "pravý obraz dnešnej spoločnosti" nehnevaj sa ale asi mas potom dost skreslený pohlad na svet a na ludi ked si mysliš že hento je realita pretože to je to posledné s čím má ten seriál niečo spoločné.. NIC v ZLOM peace
ak ho nesleduješ, prečo na mňa reaguješ kamo...
ja mám pozretých 80% dielov...
chceš povedať, že na Slovensku neexistuje korupcia, cynizmus, lakomstvo, pýcha a zlorečenie?...
v ktorom meste vládne dobro a raj na Slovensku?...
presťahujem sa tam...
pozerala som ale este daavno. mala som rada tu rysavu, vedela dobre zahrat take tie svine zazrela som niekde ze ta co ju hra h. mickovicova sa uplne spustila a chcela sa zabit, tak jej treba
rodičia to kukajú od začiatku
ja keď som bývala u babky som to s ňou pozerávala, potom aj s rodičmi, ale potom nebol čas, takže teraz len občas, ale už len preto, že čakáme jak to vlastne dopadne a kam až stupidita scenáristky môže zájsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
je to pravý obraz dnešnej spoločnosti....
@zajkousko preto aj reagujem na teba pretože sa to úplne vymyká z reality a ty sem napišeš že to je "pravý obraz dnešnej spoločnosti" nehnevaj sa ale asi mas potom dost skreslený pohlad na svet a na ludi ked si mysliš že hento je realita pretože to je to posledné s čím má ten seriál niečo spoločné.. NIC v ZLOM peace
ak ho nesleduješ, prečo na mňa reaguješ kamo...
ja mám pozretých 80% dielov...
chceš povedať, že na Slovensku neexistuje korupcia, cynizmus, lakomstvo, pýcha a zlorečenie?...
v ktorom meste vládne dobro a raj na Slovensku?...
presťahujem sa tam...
ja keď som bývala u babky som to s ňou pozerávala, potom aj s rodičmi, ale potom nebol čas, takže teraz len občas, ale už len preto, že čakáme jak to vlastne dopadne a kam až stupidita scenáristky môže zájsť