mna to raz bavi, raz nie, ale na pokeci mam nick snooker-ka lol no ale ronnie o"sullivan je spica! a skoda ze hendry uz neni taky jaky bol, jeho som mala naj a ten robertson je zlaty ale viac ma bavi sledovat tenis teda..to musim povedat, prave je finale v Montreali Murray a Del Potro, drzim Murraymu
Áno!No, doma mám športové kanály pod číslom 429 či koľko a nevyhľadávam ich, ale na dovolenkách to milujem..Koncom júna 2008 som videla asi celý turnaj vkuse, to bolo normálne napätie!
Navyše na tých "športovcov" sa extrémne dobre pozerá..totiž na tie ich vesty
jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, s dedom sme do toho blazni. vzdy ked ho pridem navstivit a v telke bezi snooker...vtedy koniec srandy, zacina zabava najradsej pozeram na O Sulivana, pretoze jeho hra je naozaj dobra, ale paci sa mi aj ten zelenac...Trump sa vola...Judd Trump myslim..
jeden čas som pozerala všetky turnaje, pravidelne. a teraz, ak naň narazím v TV, nikdy nepohrdnem.
Samozrejme, Raketa je legenda, mám o ňom aj knihu, a tá v zásade veľmi veľa vysvetľuje, prečo hrá tak, ako hrá. Je to fakt príbeh, ktorý sa oplatí prečítať, jeho úprimná spoveď. A zhltla som ju jedným dychom.
No a taktiež Hunter bol skvelý a potom mi lahodí ešte hra Neila Robertsona a Dinga Junhuia.
Ja mam doma snooker a neviem si ho vynachvalit. Doteraz som hraval iba biliard ale snooker ma chytil. Mam sice iba velkost 10 ale aj tam je tazke potopit gulu. Co poviete na neho:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
PS: ospravedlnujem sa za rozpisanie
Navyše na tých "športovcov" sa extrémne dobre pozerá..totiž na tie ich vesty
moj favori bol Paul Hunter, skoda ze zomrel a este aj Ronnie O" Sullivan je suprovy, raz som videl tych dvoch hrat proti sebe to bol super zapas
vzdy mu drzim palce
Pre jeho štýl hry, lebo hrá veľmi rýchlo, agresívne a bezhlavo a ešte aj dobre, a ešte aj pre tie kraviny čo pri tom robí...
» farm4.static.flickr.com/3260/2296628508...
jeden čas som pozerala všetky turnaje, pravidelne. a teraz, ak naň narazím v TV, nikdy nepohrdnem.
Samozrejme, Raketa je legenda, mám o ňom aj knihu, a tá v zásade veľmi veľa vysvetľuje, prečo hrá tak, ako hrá. Je to fakt príbeh, ktorý sa oplatí prečítať, jeho úprimná spoveď. A zhltla som ju jedným dychom.
No a taktiež Hunter bol skvelý a potom mi lahodí ešte hra Neila Robertsona a Dinga Junhuia.
A nesympatickí sú mi Higgins a Hendry...
Ale Ronnie vždy bol a vždy bude the best!
snooker pozeravam
» en.wikipedia.org/wiki/Paul_Hunte...
» www.biliard.sk/snooker/gold-ca...