Viete mi poradiť? Na pôžičku od banky môžem asi zabudnúť, keďže nemám príjem a som nezamestnaný po ukončení školy. Potrebujem peniaze na auto (nejakú staršiu trojku od BMW). Páči sa mi recenzia na pôžičkomat www.pozicky123.sk/pozickomat-pozicka/ Nazory?
Sorry neuvedomil som si, že tu robím reklamu. Ak tu budú admini, tak nech kľudne zmažú link.
Stále chcem vedieť názory. A podľa mňa na tom nie je nič smutné. Niekto dá prednosť jazdenému auto, ktoré má dušu a ponúkne mu zážitok z jazdy pred novou Daciou alebo Škodovkou v najnižšej výbave.
Ohladom bmw ti poradim, ohladom hlupej pozicky nie. Pozicka je zlo, nerob to, ja som to urobil, lutujem to. Este 4 mesiace a som oslobodeny a nikdy viac. Co sa tyka aut, prosim von z huby stare trojky, lebo e36/46 tie radove 6valce v benzine vam preziju deti vasich deti, kvazi mechanici z birdzu.
@laurikaaa Tadaaa, tu je spominany automechanik z birdzu. Mame 3 dielne, prosim ta, hovor mi nieco o tom, kolko su v servise, akurat tak na olej. Napis mi, co ty vies o autach?
na tvojom mieste by som to nerobil...najdi si pracu, nasetri si...a kup si auto...a pokial chces starsieho bavesa, ti stacia 3 mesacne vyplaty a na auto, poistky servis a vsetko potrebne okolo toho...fakt si nekupuj auto na pozicku...je to blbost...okrem ineho..ako chces splacat pozicku, ked nemas prijem?
1. nechápem, prečo si chce niekto brať pôžičku, proste šetri doma, a nehovor že sa to neda, lebo ja som tak našetrila na zostavu, na auto a ešte aj na dofču (pekne z brigády, z vreckového, proste čo ti netreba nerozhadzuj a šetri)
2. prečo chce človek bmw? asi je to tým, že som žena ale mne nikdy nešlo o značku, a ked aj tak kupuješ staré, tak prečo nie nejaká fábia či oktávia? pokial viem, tak do mesta a aj cez tieto autá stačia a sú podla mna o polku lacnejšie a možno ešte aj novšie ako bmw
@alex458 Asi vydržím kým si niečo nenašetrím, robota sa mi rysuje no chcel som kúpu auta urýchliť. 2.: Nie je to tým, že si žena. taký názor má určite aj veľa chlapov, čiže ľudia, ktorým nezáleží na radosti zo šoférovania. Iba takí ľudia si kúpia fabiu alebo oktáviu.
@stava_sa nemyslím si, ja a môj kamarát máme obaja fabie a jazdíme každý deň do školy a do práce, cez víkendy si dávame výlety po slovensku, boli sme autom aj v prahe a okolí a šoférovanie si užívame
@stava_sa šli sme, ale my našťastie nepotrebujeme ľudom ukazovať že máme na drahšie a luxusnejšie značky, a nepotrpíme si na tom, čo si myslia ľudia okolo nás
ktovie, možno raz pochopíš, že život nie je o tom ukázať kamarátom žer máš bmw, na ktoré btw potrebuješ pôžičku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Čo je ale smutné, tak niektorí chlapčíci fakt zarobia pár drobných na letnej brigádke v zahraničí a následne si za to kúpia nejaký storočný šrot.
Stále chcem vedieť názory. A podľa mňa na tom nie je nič smutné. Niekto dá prednosť jazdenému auto, ktoré má dušu a ponúkne mu zážitok z jazdy pred novou Daciou alebo Škodovkou v najnižšej výbave.
Nemas prijem. A chces si pozicat od nebankovky na auto. Stare auto.
Best idea ever
Nebankovka.
Co nemas rozum?
2. prečo chce človek bmw? asi je to tým, že som žena ale mne nikdy nešlo o značku, a ked aj tak kupuješ staré, tak prečo nie nejaká fábia či oktávia? pokial viem, tak do mesta a aj cez tieto autá stačia a sú podla mna o polku lacnejšie a možno ešte aj novšie ako bmw
ktovie, možno raz pochopíš, že život nie je o tom ukázať kamarátom žer máš bmw, na ktoré btw potrebuješ pôžičku