Caute ludia , aké máte skúsenosti s pôžičkomatom ? je to seriozna nebankovka alebo nie? dočítal som sa že vraj majú už licenciu od NBS .. ak ma niekto nejaku skusenost mohli by ste napísať prosím dakujem .
že vraj maju?
dnes už sú všetky nebankovky kontrolované NBS, aby zamedzili týmto "zlodejom" okrádať ľudí nehoráznymi úrokmi a ochránili ich pred exekútormi...
taký provident radšej zo Slovenska odišiel a teraz "bačujú" v Bulharsku...
niečo obdobne robil aj Kiska, terajši prezident...
choď radšej do banky ako vub, tatra, sporiteľňa a pod...
@aventine a žiadne skryté poplatky tam niesú ? požičiavala si si väčšiu sumu ?
ide o to že potrebujem rýchlo požičať 100€ a vedel by som im to na další mesiac splatit v pohodičke ,a pozeral som ze za 31dní by som zaplatil len 101,5€ a zdalo sa mi to málo že by som len 1,5€ doplacal kedže som počul že nebankovky maju vysoke uroky . tak preto sa pýtam
100€ si chceš požičať? to ti nemôže požičať niekto z rodiny či kamarátov? lebo pokial viem tak aj tak to preplatíš o pár eur, ešte aj poplatky sú na to.. a ako vraví @marcello skúsila by som skôr banku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
dnes už sú všetky nebankovky kontrolované NBS, aby zamedzili týmto "zlodejom" okrádať ľudí nehoráznymi úrokmi a ochránili ich pred exekútormi...
taký provident radšej zo Slovenska odišiel a teraz "bačujú" v Bulharsku...
niečo obdobne robil aj Kiska, terajši prezident...
choď radšej do banky ako vub, tatra, sporiteľňa a pod...
ide o to že potrebujem rýchlo požičať 100€ a vedel by som im to na další mesiac splatit v pohodičke ,a pozeral som ze za 31dní by som zaplatil len 101,5€ a zdalo sa mi to málo že by som len 1,5€ doplacal kedže som počul že nebankovky maju vysoke uroky . tak preto sa pýtam