Ani jednu dobru pracovnu agenturu nepoznam . . . na vsetky sa ludia len stazuju, . . . agentury vznikaju, zanikaju, menia clenov, sidla a obchodne nazvy, ocistuju si meno a tvaria sa ze su nieco nove.
podla mna sa neda stazovat na agentury ktore ta poslu do zahranicia pracovat a mas tam pracu ale tebe sa nepaci. Ako moze clovek v kancelarii vediet presne o aku cinnost ide ked tam nikdy nebol aj ked ma papier o opise pracovnej cinnosti aj tak nevies ci ti to bude vyhovovat alebo nie. Taky isty princip je aj na stredne skoly.
a papiery mas peknu fotku krasne bachorky ale az ked tam prides zistis aka to je vlastne skola/ A co sa tyka tych kancelarii to neviem povedat zalezi to na aku farmu firmu natrafis a nie na kancelarii
ďakujem...ale je ich strašne veľa na nete..len neviem ktora je dobra..na ktoru sa spolahnut..preto chcem vediet ci ma niekto s nejakou skusenosti..ci pozitivne alebo negatívne
@niklinka neee nechod cez agenturu. najdi si ubytko a job si najdes aj sama ked vies dobre jazyk, si komunikativna a vies to hrat na ludiii. kde by si chcela ist a co by si chcela robit?
@saddath mam pokrocilu znalost..prečo nie cez agenturu? chcela by som au pair alebo v restauracii.. a v londýne by bolo naj.. viem že na vlastnu je lepsie..ale ja som taky "strachopud" a chaotik..mam trošku z toho strach..
@niklinka a co ja vim. to mas jedno. keby si si nasla nejake ubytko so slovakmi cechmi na baraku,bola by to haluska. robotu by si si nejako nasla/ nevim,ja som nesla cez agenturu a v pohode. a ked mas strach,ani sem neic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a papiery mas peknu fotku krasne bachorky ale az ked tam prides zistis aka to je vlastne skola/ A co sa tyka tych kancelarii to neviem povedat zalezi to na aku farmu firmu natrafis a nie na kancelarii
a k teme -> Trenkwalder