ja som bola dobre dievca, takze ziadnu, ale brat dostal nieco typu: "oflusaval spoluziakov melonovymi semienkami" a spoluziak dostal ze: "snazil sa zadusit mikrotenovym sackom"
ja nie, ale par spoluziakov dostalo poznamku za to, ze si zapli pocitace v pocitacovej ucebni od tej kravy co im dala poznamku ale vyslo viacero skvostov
Žiačka na hodine občianskej výchovy hlasne narúšala hodinu. Hodila peračník na lavicu.. Strašne ma pobavila lebo tá učiteľka bola prípad a hlasné narúšanie hodiny bolo aj odsunutie sa zo stoličku do zadu
nie absurdný, ale dostala som zápis za to že som mala otvorený notebook a svietil mi displej mobilu.. pri tom asi ešte ďalších 5 ľudí malo tiež notebook aj mobil na stole, ale len ja som dostal za to zápis..
no a kôli jedinému zápisu mi na polroka došla domov obálka " napomenutie triednym profesorom"
najhlúpšia poznámka jakú som dostala bola v 9. ročníku za to že som nedoniesla pomôcky na výtvarnú a podotýkam bolo to jablko a list a to sme dostali celá trieda
ehm .. "Hrubé porušenie školského poriadku čl. Správanie sa na vyučovacích hodinách (3.3.1), bod 6: Mobil. Telefón a všetky druhy elektron. zariadení na reprodukciu multifunkčného obsahu musí mať žiak počas celého vyučovania vypnutý a odložený v taške" .. písal som si so spolužiačkou cez volnú hodinu
vlastne všetky, čo som mala boli len také tie základnoškolské ako zabudnutá dú či nejaká pomôcka. Toto mi zostalo dodnes
inak som nemala žiadnu, okrem jednej, čo nespravodlivo dostala celá trieda (teda babská časť triedy), lebo "už tridsaťosem rokov učím a takúto hroznú triedu som ešte nemala!"
moja poznámka v 5. ročníku od riaditeľky: Pozerala sa cez kľúčovú dierku, aby uvidela Mikuláša. A tento rok za to že sme neboli celá trieda na veľkej prestávke. Pred 2 týždňami: Na hodine nemeckého jazyka čítala knihu Aféry Finy S.
V 5- tom ročníku: Na hodine SJ posielam lístočel (vtedy u nás letelo, nakresliť smajlíka na lístoček a poslať ďalšiemu, kým ich tam nebolo 100)....lenže tú poznámku sme dostali v januári, a spolužiakov otec jej odpísal: V zime lístočky nerastú
Dostala som od telocvikara: Žiačka na tretie napomenutie nevyhodila žuvačku. 2: Žiačka počas prestávky sa potuluje po chodbe s kamaratkami.3:Nechcela mi dať mobil ach tych poznamiek bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
so hardcore.
NEVIEM BYŤ DRZÁ, SAKRA!
žiak na hodine nespolupracuje, trase sa, trieska rukami o lavicu , spieva si a vyzlieka sa
alebo
NA ZAKLADE DOMIENKY ZE "ZENSKA" NA HODINE JEST MOZE , PROVOKATíVNE VYBRAL SVOJU DESIATU.
juuuj bolo ich vela ale teraz neviem
Spieval na hodine hudobnej výchovy.
Desiatoval cez prestávku.
Nepostavil sa mi na hodine.
no a kôli jedinému zápisu mi na polroka došla domov obálka " napomenutie triednym profesorom"
a v 5.triede na ZS som mala poznamku, ze sa vyjadrujem vulgarne o uciteloch
a este v 1.triede ma poslala ucitelka von z triedy, lebo som sa bavila a povedala som, ze vonku je aj tak lepsie, tak to rozoberali na rodicku
žiak na hodine zíval
-tvrdé : -D
prislo mi to strasne vtipne
Na hodine slovenčiny sa nevyjadruje spisovne (jeden kapor,dva kapory)
,, Nebudem čítať,lebo som slepá "- takto drzo odpovedala učiteľke...
,,Na hodine neustála vypiskuje " To mala už na mňa riadne nervy,keď to nebola schopná ani poriadne napísať...
"Žiačka mláti svojho spolužiaka a keď som jej povedala že jej dám zápis nenamietala a povedala tak dajte"
alebo
"Na hodine dejepisu sa hrá na veľrybu"
inak som nemala žiadnu, okrem jednej, čo nespravodlivo dostala celá trieda (teda babská časť triedy), lebo "už tridsaťosem rokov učím a takúto hroznú triedu som ešte nemala!"
pred 2 týždňami dostal poznámku od triednej "Žiak bol cez malú prestávku bezdôvodne na chodbe"
iné si už nepamätám
A tento rok mam taku luxusnu, triedna bola viditelne pod parou ked mi napisala ze som narušala hodinu lebo som jedla pelendrek
roberta rozkopala odrejovi desiatu na koberci
roberta so zuzanou si hadzali stolicku.pritom rozbiôi vazu.