Poznáte dáku anglickú verziu Martinusu alebo Pantharhei?
Chcela by som nájsť dáky anglický obchod s knihami všetkých druhov a keby ste aj vedeli v ktorých mestách by sa mohli nachádzať okrem Londýnu tak mi môžete pokojne doporučiť.
Google sa pozrieť dá ale ak má dakto už niečo overené tak som to chcela počuť. A anglicky nato lebo rôzne knihy o ktoré mám záujem niesu preložené do iného jazyka ktorému by som rozumela. A chystám sa navštíviť UK takže by som to mohla pozrieť.
Teraz neviem ci mas na mysli kamenny alebo internetovy obchod , pretoze pokial viem martinus je len online. Ked myslis kamenne knihkupectva tak v UK najdes na kazdom rohu WHSmith. Ak chces objednat knihy online tak urcite z amazon.co.uk
@yachiru v martunuse predavaju aj knihy po anglicky, okolo 4000 knih tam je tymto jazykom takze neni to az tak malo. Ale zas ako hovorili tuto google, ked zadas presny nazov knihy co si chces kupit tak urcite najdes toho vela, alebo aspon meno spisovatela. alebo tu napriklad bookshop: » www.bookdepository.co.uk/...
Amazon.com je americke, ale oplati sa to viac ako britsky Amazon co sa postovneho tyka /paradox, ale je to tak/
Britsky amazon konci na priponu co.uk, ale cenovo rozhodne nedoporucujem.
Skvely je obchodik betterworldbooks.com , najma secondhand sekcia. Tam postovne ani neplatis. Rozhodne mrkni. Svojho casu som tam nechavala cele vreckove.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pozri si na google
Zato Martinus má aké také moje sympatie.
Skús tu, možno si niečo vyberieš:
» www.nadpriemer.sk/antikvariat-ang...
» www.antikvariatshop.sk/blog/50-zlava-v...
» www.antikvariatik.sk/?podstranka=kat...
» www.eurobooks.sk/sk/1/...
Tu nakupuje priatelka anglicke knizky a zatial vzdy nasla co hladala
Britsky amazon konci na priponu co.uk, ale cenovo rozhodne nedoporucujem.
Skvely je obchodik betterworldbooks.com , najma secondhand sekcia. Tam postovne ani neplatis. Rozhodne mrkni. Svojho casu som tam nechavala cele vreckove.
» www.martinus.sk/knihkupectva...