Ten fiml je jednoducho geniálny! Témou, jedinečným spracovaním, výberom hercov a v neposlednom rade hudbou. Ten výber je smrteľný , či už originál zložený soundtrack od režisérovho brata, alebo "dosadené" pesničky...A tiež si myslím, že by bolo skôr na škodu pozerať to s dabingom... Ale vrelo odporúčam!
.......ano genialne to je.kazdopadne vizualny styl je nikedy az prilis ...preplacane,prepaleny.vsetko eňo ňuno.kazda postava ako model. ...velmi pozitivne inspirujuci film.
@rooar noo možno to pôsobí miestami preplácane a "dokonale", ale to sa mi na tom páči. Tie farby! A asi mi to nevadí, lebo z toho "smrdí" zámer režiséra..Nie len jednoduchá preplácanosť.
@18 tak mi potom zamer rezisera nepadol vhod. nedokazal som sa vzit....tak ako by som chcel. ja ani len občasnu patetickost nemusim ......dostava od mna .. 8.5/10
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@rooar noo možno to pôsobí miestami preplácane a "dokonale", ale to sa mi na tom páči. Tie farby! A asi mi to nevadí, lebo z toho "smrdí" zámer režiséra..Nie len jednoduchá preplácanosť.