kasli na klikacky je to blbost.... zmysel by to malo len v pripade ak by si zohnal aspon 20 ludi pod sebou a zarobil by si asi tak 15$ mesacne co je nic moc... ja som to uz skusal asi tak pred 4 rokmi ked som nemal co robit... ma to zmysel jedine ak zozenies kopu ludi inak nie...
Jasne je to super firma. Neni to len o zhanani kopi ludi ale daju sa tam dokonca prenajimat. ja ich mam zatial len 20 a dostavam asi tych 25 centov denne ale teraz to uz ide rychlo kazdy tyzden kupim dalsich 5 . vazne to odporucam kazdemu skusit » www.neobux.com/m/v/?rh=6164726...
Aj ja to môžem len odporučiť, za mesiac zárobk nie je veľký ale keď to robíte popri inej práci tak je to fajn, lepšie ako hrať hry. Ale kto je netrpezlivý tak pretoho to nieje. Potom vám pošlem návod ako to zvládnuť čo najlepšie, mne sa to osvedčilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.neobux.com/m/v/?rh=6164726...
Určite to vyskúšajte a môžete sa zeregistrovať cez: » www.neobux.com/?rh=6275626F313...
Dík, Luc