Poznám, ale mňa nebavia takéto hry. Ale je to super vymyslené a prepracované...
Tých čo bavia hry ako Sims, bude ich asi baviť aj Second Life ... (i keď odporúčal by som to skôr takmým, ktorí si môžu dovoliť kúpiť aj nejaký kredit v tej hre za ozajstné peniaze)
poznám to už dlhšie ale podla mna nič moc i ked bavi ma lietať ale to len preto lebo ma to bavi aj ked snívam a lietam a hentam to vyzera uplne rovnako ale už som to vymazala
second life uz davno nie len hra. Ako hra ani nikdy budovany nebol. Je to budovane za ucelom co najvernejsej simulacie realneho zivota. Second life ma vlastnu menu, mozete kupovat pozmeky, budovy, vyrabat, predavat a tvorit ekonomicku cinnost rovnako ako v realnom svete.
Samozrjeme, ak si to zoberiete iba free, tak sa to brat aj ako hra na volny cas. Chvilu som do toho klikal, ale moc ma taketo veci nebavia. Toboz uz nie wow. To mi pride, bez urazky tych co to hraju, je to moj osobny pohlad na vec, strasna geek zavislacina. A to studujem IT
@markoss nie nemam, ale viem o co ide... Je to socialna hra, nieje to ako WoW, kde ide o zavislost na hre ale tu ide o socialnu zavislost cloveka ktoremu chyba v skutocnosti, tam si vymyslis vzhlad, charakter a vlastne vsetko... nemyslis?
ved je to len o komercii... za realne peniaze si nakupujes nejake tie ich secondlifove peniaze a za to zijes v tom svete...
@etelnair no WoW som vydrzal hrat max. tyzden a teraz ked sa na to pozeram tak najviac ma na tom bavila ta simulacia "opitositi" sice na GTA 4 to bolo spracovane ovela lepsie... ale na WoW ma zaujalo to, ze si to tam mozes pekne nadavkovat, kolko chces
@22 este doplnim: ja poznam cloveka, ktory minuly rok skoncil s WoW a povedal mi, ze mu to naozaj zobralo 4 roky zivota (nerobil nic ine len sedel doma za compom a hral WoW, okrem toho len chodil do skoly, jedol, pil, sral a podobne... inac cele 4 roky len WoW) a jeho najväcsie stastie v zivote bolo, ze mal neviem kolko 70 level postaviciek
@etelnair ale zas jeden kamarat na tom aj pekne zarobil... hovoril ze vraj na nete v zahranici sa predavaju tie "sedemdesiatky" ... on narobil par sedemdesiatiek a nemci, amici a podobne si ich kupuju a zacinaju tak hned od 70...
@strejdabob ja viem.... 80lvl postavu aj s accountom s full profesiami a nejakym T8, T7.5, S6 gearom aj za 400 dolarov......ale ten clovek ak ma len plnu rit penazi a predtym to nehral bude aj tak scrubnoob =D
ze vraj volakedy este na TBC sa predal jeden wow account za 7000 eur!!!! najdrahsie predany wow account na svete....bol na nom 70 rogue s warglaive, 4/5 T6 a epicmi z black temple
@etelnair ok ok hovorim ze som to hral iba tyzden tak prosimta hovor po slovensky T8 T7,5 S6 ?? ja sa do toho trochu vyznam lebo v triede sme traja chlapci a ti dvaja su WoW maniaci... takze 90% nasich diskusii ja iba pocuvam a oni melu stale o tom co vcera urobili vo WoWku
@lilluska228 ano presne to o com som pisal vyssie... ak to niekoho zaujalo a neskor dojde k tomu co si napisala ty, tak ho to donuti si kupit tie virtualne peniaze... a to je to o co ide tvorcom... mna prekvapilo ze tam predavaju v second life pozemky za realne peniaze ! pritom tam mozu vytvorit neobmedzene velky virtualny svet a predavat ho... je to sialene, ale tak ludia z USA, nemecka, GB a podobne co zarabaju 2000 eur mesacne uz asi nevedia co robit, tak si kupia pôdu na SL (second life)
@29 cisty kkt ten francuz co zato tolko zacvakal dosiel novy patch a uz bol zas o eq pozadu..tak ale napr taky prandur sa zivy len wowkom pokial sa nemylim enchentuje predava modre veci arena teamy s ratingom za goldy a goldy za real moneys ja osobne som wow hral 4roky ud sp na dt pvp equiped clen frostlance a na freeckach som hral cisto len rogue/war moju zavislost ukoncily 3zasadne veci baba/nuda v hre dosiahnutie maxima na patchy 3.0.9/a reparat z elektrotechniky xD tieto dve veci by ta mohly zaujimat ak si to este nevidel/nepocul » wow.herniweb.cz/index.php?open=...» wow.herniweb.cz/index.php?open=... myslim ze v zarobkoch na hrach moze blizzardu konkurovat mozno tak ea games ale aj to silno pochybujem ked si vezmem do uvahu 15milionov hracov platiacich kazdych 60dni + predaj hier rozne veci na oblecenie prislusenstvo k pc bonusove spoplatnovane ingame sluzby novinka napoje atd. zachvilu pride diablo 3 starcraft 2 a ma sa zacat pracovat na warcraft 4ke
@deniskaooh ano plati sa za to... bez toho to neskôr nebude mat zmysel... v tom "svete" su zvyhodneni ti ktori maju peniaze... v tom sa to podoba na realny svet
Ak je to to, čo som si minule stiahla, nevedela s tým narábať, chvílku po tom svete poletovala v spodnom prádle a nakoniec to odinštalovala lebo mi tam nikto nevedel poradiť kde sa dajú kúpiť nejaké handry tak je to kravina
Second Life som objavil asi pred rokom a pol, bol som tam rok, chápem ľudí, ktorý tvrdia, že je to kokotina atd. , ale verte mi, že len na začiatku.
Začiatky sú proste v Second Life strašne ťažké. Zábava začína keď sa dostanete do komunity, zarobíte prvé peniaze atd. , keď som sa spoznal s pár ľudmi, začal navštevovať ešte staré Xko na ČeskoSlovenskom ostrove, začal spoluorganizovať niektoré menšie akcie, neskôr som sa stal manažérom Trance Tube clubu.
Bol som tam rok, po roku niektorí ľudia odišli, iní objavili obrovský svet zahraničného Second Life, prestalo ma to baviť.
Second Life ja fakt obrovský svet, je to úžasný projekt, škoda len, že 80 percent nováčikov odradí.
Keby ale niekto potreboval pomôcť stačí povedať a skúsim sa tam ešte prihlásiť, heslo som dúfam ešte nezabudol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Tých čo bavia hry ako Sims, bude ich asi baviť aj Second Life ... (i keď odporúčal by som to skôr takmým, ktorí si môžu dovoliť kúpiť aj nejaký kredit v tej hre za ozajstné peniaze)
Dúfam že sa to moc nepresadí lebo už aj tak vela ludí sedí doma pred PC a nechodia vôbec von.
hovoríš ako keby si s tým mal skúsenosti
Samozrjeme, ak si to zoberiete iba free, tak sa to brat aj ako hra na volny cas. Chvilu som do toho klikal, ale moc ma taketo veci nebavia. Toboz uz nie wow. To mi pride, bez urazky tych co to hraju, je to moj osobny pohlad na vec, strasna geek zavislacina. A to studujem IT
(bola akcia ze kto tam pride tak dostane kredit na share-rapid)
WOW je hra a ešte aj nereálna
ale v pohode aj ked ja mám radšej stratégie z minulosti ako staroveký Rím,Grécko.
presne tak to označovali aj na discovery channel. Že ludia budú prežívať svôj život cez Internet.
Škaredá predstava. Ked sa toho dožijem tak budem štrajkovať
Age of Empairs ani nie. Mne sa najviac páčila taká staršia hra Knight and Merchans.
alebo Stronghold Crusaders
@etelnair no WoW som vydrzal hrat max. tyzden a teraz ked sa na to pozeram tak najviac ma na tom bavila ta simulacia "opitositi" sice na GTA 4 to bolo spracovane ovela lepsie... ale na WoW ma zaujalo to, ze si to tam mozes pekne nadavkovat, kolko chces
@apis uz som to videl ale zda sa mi to uz picovina...a si nechcem predstavit tie dalsie dva datadisky planovane -.-
Začiatky sú proste v Second Life strašne ťažké. Zábava začína keď sa dostanete do komunity, zarobíte prvé peniaze atd. , keď som sa spoznal s pár ľudmi, začal navštevovať ešte staré Xko na ČeskoSlovenskom ostrove, začal spoluorganizovať niektoré menšie akcie, neskôr som sa stal manažérom Trance Tube clubu.
Bol som tam rok, po roku niektorí ľudia odišli, iní objavili obrovský svet zahraničného Second Life, prestalo ma to baviť.
Second Life ja fakt obrovský svet, je to úžasný projekt, škoda len, že 80 percent nováčikov odradí.
Keby ale niekto potreboval pomôcť stačí povedať a skúsim sa tam ešte prihlásiť, heslo som dúfam ešte nezabudol