@pisik Nie :-S ....To si ty !? Je pekné že sa venujete športu len tak ďalej Pre mňa to niesu novinky a kondičku a poznatky mám len čas čvičiť moc ne Inak, špatná výslovnosť/prednes, nudné videá niektoré dokonca zbytočné, otrasná hudba vo videách. Chcelo by to viac dynamiky keďže sa jedná o šport toto je také že kliďanko piďanko relax. A ženy aby bolo zrejmé že cvičenie nieje len pre mužov.
@sheily nikto ťa ani nenúti... To nieje reklama keď sa opýtam či ľudia na birdzi niečo poznajú... dokonca ani odkaz som tu nedal tak aspoň nemeľ blbosti :ehm:
@pisik no však si mohol dať dajaky dumbstep alebo tak nejak :happy:
@creeson poznáš youtube audio library? Skús hľadať vyhovujúcu hudbu ty dynamika
5-8 dievčat už chodieva s nami normálne cvičiť a výslovnosť bude stále lepšia, čo ti poviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.youtube.com/channel/UCX2C0D...
@pisik no však si mohol dať dajaky dumbstep alebo tak nejak :happy:
5-8 dievčat už chodieva s nami normálne cvičiť a výslovnosť bude stále lepšia, čo ti poviem
No dobrá sprava potom a nezabudni ich aj natočiť JJ treba cvičiť a hlavne štýl prednesu :-S
Ja som skôr myslel napr. to video v ktorom si predstavil kamaráta ktorý chce začať cvičiť to určite nieje prínosom pre nikoho
- nepochopil si to video