bojovky ma príliš neťahajú (prekvapivo, som dievča) a ani bodové LARP-y (za tr, za tri, za tri!!), ale rozhodne sa rada zúčastním zaujímavo znejúcej akcie.
Nikdy som na Larpe nebola, venujem sa praktickejšiej veci - historickému šermu ale raz by som si chcela isť zabojovať s karimatkovým mečom a plastovým kladivkom
@ ladylebensgefahr Vazne? (Potlesk pre sermiarku ) Inak, tie karimatkove mece a plastove kladivka - ked nieco a niekoho zozenies, prosim, daj mi vediet! Aj ja by som slaaa!
@flussica ďakujem moj brat doma take má, kedysi bol zažratý Larpista, určite by som si to chcela isť vyskušať, chcem byť silný wizard ktorý všade okolo seba hádže firebally a ma sexi elfské uši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
bojovky ma príliš neťahajú (prekvapivo, som dievča) a ani bodové LARP-y (za tr, za tri, za tri!!), ale rozhodne sa rada zúčastním zaujímavo znejúcej akcie.
MIMOCHODOM, kde sa podel ten smajlik, ktory akoze rozhadzuje rukami?!
ak chcete niekto prist ...