Neviete poradit nejake dobre anime アニメ alebo mangu 漫画? Moze byt hocijaka tema. komenty ako "wtf to co je??" alebo "ako moze niekto toto citat/pozerat?!?!" niesu ziadane!
naruto, naruto shippuden, fairy tail, sword art online, 7Ghost, kissXsis, princess princess, blood lad, elfen lied, zero no tsukaima, angel beats, bleach, D-gray man, death note, vampire knight, clannad a lovely complex..to som už videla dávnejšie, tak neviem či to je také dobré ...niektoré z nich tu už boli spomenuté ale to nevadí
a ešte No.6..bolo to síce shounen ai, ale páčil sa mi príbeh...
Z tých najlepších :
Naruto, Naruto Shippuuden, Fairy tail, Sword art online, 7Ghost, Blood lad
Zo smutným koncom:
Kuroshitsuji, Angel beats, Death note
Úchylné :
KissXsis a trochu Elfen lied...a ešte Boku no Pico...radím nejesť pred tým ako si to kuknete DD
Také v pohode..vtipné, občas smutné, romantické..atď..:
Princess princess, Zero no tsukaima, Bleach, Clannad..
A ešte...sú shounen ai, a yaoi ale pre fanúšikov tohto druhu anime odporúčam.. :
Gravitation, Papa to kiss in the dark, No.6, Loveless, Sukisyo, Monochrome factor, Gakuen heaven, Sekai-ichi hatsukoi, Junjou romantica a Sex pistols... D
Gravitation, No.6, Loveless, Sukisyo,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ak vieš po japonsky ja moc nie, len niektoré slová ale domýšľam si dej
Elfen Lied
D. Gray Man - manga, anime je bahno fillerov
a z tých dievčenskejších momentálne frčím na Kaichou wa, Maid-sama! a Black Bird
a ešte No.6..bolo to síce shounen ai, ale páčil sa mi príbeh...
Naruto, Naruto Shippuuden, Fairy tail, Sword art online, 7Ghost, Blood lad
Zo smutným koncom:
Kuroshitsuji, Angel beats, Death note
Úchylné :
KissXsis a trochu Elfen lied...a ešte Boku no Pico...radím nejesť pred tým ako si to kuknete DD
Také v pohode..vtipné, občas smutné, romantické..atď..:
Princess princess, Zero no tsukaima, Bleach, Clannad..
A ešte...sú shounen ai, a yaoi ale pre fanúšikov tohto druhu anime odporúčam.. :
Gravitation, Papa to kiss in the dark, No.6, Loveless, Sukisyo, Monochrome factor, Gakuen heaven, Sekai-ichi hatsukoi, Junjou romantica a Sex pistols... D
Gravitation, No.6, Loveless, Sukisyo,