@dreams155 v tretiaku sa dali dokopy na triednej chate (straaašne nenápadne inak ) a vzali sa prednedávnom...ako pomedzi to mali aj rozchody a krizy a kadeco ale napokon to skoncilo svadbou no on má 24 a ona tuším 30
poznám dievča, ktoré si začalo niečo s profákom ešte počas sš, dopočula som sa aj to, že spolu spali a jej spolužiaci to vedeli, ale pokiaľ viem, tak to nikomu nenabonzovali ani nič a ked šla na vš tak to oznámila svetu a doteraz sú spolu
Hmm asi nie ale poznam takeho co si to o nom myslela cela zborovna a hadali ktora to je studentka samozrejme ziadna ale sam si z nich robil srandu ze chodi s celou skupinou
Kamarátka mala na základnej takú spolužiačku, ktorá so svojim učiteľom zažila rôzne veci. Aaa.. tiež som pleštil oči , ale vraj je to doteraz aktuálne 0_0
Anooo. Ns zakladke ked mala spoluziacka 15+ nas triedny. uz su spolu skoro 12 rokov maju prve decko, svatba.... on ma tak okolo 40. Samozrejme cele mesto z toho bolo na nohach ked sa lubia nech sa lubia. Oficialne bolu spolu po zakladke.... ale vsetci sme to vedeli, ako trieda, nebonzovali sne, doteraz tam on uci a oni su spolu.
U nas jedna baba chodila s profákom.. a vsetci to zo zaciatku brali len ako dake namotavanie a nejaky nezavazny flirt. Ale potom uz boli spolu dlhsie a nik to neriešil a teraz sa odstahovali obaja prec a zasnubili sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
To fakt? Ale, počas strednej, alebo po SŠ po rokoch? Mladá?