@piter09 Práveže ja som to pozerala, proste všetko strašne depresívne, stratili všetku nádej a si hovorím, že úplne by bolo hnusné, ak by sa to celé teraz nejako skončilo a všetko bude dobré až na to, že nebude, lebo je to neskoro
A proste prvýkrát niečo skončilo tak, ako som si to ideálne predstavovala!
(V knihe to bolo síce trocha inak, ale toto sa mi páčilo viac, proste celý ten koniec bol tak dokonalo depresívny presne podľa môjho vkusu, že som až nechápala - zvlášť, keď som zvykla vytýkať kingovkám - hlavne sfilmovaným - ako to vždy pokazia záverom
a ešte jednoznačne aj Armageddon, tam revem už na začiatku, lebo viem, ako to skončí no a čo ešte, čo ma ešte dohnalo k slzám.. PS I love you, Harry Potter, Moja prvá láska.. a teraz mi už nenapadne žiadny film, ale ja sa dokážem rozrevať pri akejkoľvek trošku smutnej scéne
@piter09 práveže ono to tam totálne dorazilo tú atmosféru zúfalstva a bezmocnosti, čo tam bola celý čas a čo sa mi na tom páčilo, osobne by som sa skôr zaobišla bez
*POZOR TU PREZRADENIE ZÁPLETKY*
tých chápadiel
*KONIEC POZORU*
lebo nemám rada hentaké lacné ľakavé efekty, i keď mi je jasné, že niektoré udalosti knihy/filmu by sa bez toho ťažko zaobišli, ale ono by to išlo aj bez toho, tá fanatická tetka by mohla dostať väčšiu úlohu alebo tak
@barky v knihe sa fakt nik nezastrelí takto, ono to končí jednoducho tak, že ešte majú benzínu na (trebárs) 100km a nevedia, čo bude ďalej, ale že tie veci spísal (nakoľko to bolo písané v prvej osobe) a že to položí niekde na pult a možno to niekedy niekto nájde
a nakoľko tá kniha existuje, tak sa dá predpokladať, že sa to nejako skončilo... trebárs aj tak, ako vo filme
Ked mam labilnu chvilku tak revem pri vsetkom. Teda, skor tak potichu smoklim, aby ma nahodou niekto nevidel
Cize neviem objektivne posudit, co stoji za plakanie a co mi iba preplo.. Minule som plakala pri spravach na ct1, taky dedko ukazoval, ako mu zatopilo dom. To si pozrite
Asi gladiator ...ten koniec ...on tak tvrdo bojoval a nakoniec umrel sice ale akoby zil lebo vsetko sa vratilo ako bolo predtym rovnako ako aj koniec titanicu a este koniec Lod duchov (
A aj Harry Potter ... ako dumbledore visel na tom obraze a gratuloval harrymu ale miestami to bolo dost komicke ale epilog zase najsmutnejsi a nanna vknihe (
Titanic, Nekonečný príbeh, Harry Potter (hlavne keď zomrel Dumbledore) a tisíc ďalších vecí na ktoré si už nespomeniem. Ale sú to hlavne filmy kde trpia a umierajú zvieratá.
Ale naposledy ma dostal film Soul Surfer ..a rolu tam hralo aj to, že je to podľa skutočnej udalosti a všetko bolo natáčané na základe súkromných videonahrávok tej rodiny.
@sarita621 jednoznacne odporucam kuknut bratstvo neohrozenych (na youtube mas setky diely ) absolutne neprekonatelne dielo každý o nom píše iba v superlatívoch , 2 miesto v csfd.cz proste stojí zato to kuknut nebudeš lutovať neskutocne bravurna uvodna znelka no proste treba to videť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
(A ak som pindala na zlé konce u kingoviek či na zle sfilmované kingovky, týmto to beriem späť... jednoznačne
1., keď hovorí ako nestarne a jeho priatelia umierajú a je tam tá myš
2., keď popravujú Johna
A proste prvýkrát niečo skončilo tak, ako som si to ideálne predstavovala!
(V knihe to bolo síce trocha inak, ale toto sa mi páčilo viac, proste celý ten koniec bol tak dokonalo depresívny presne podľa môjho vkusu, že som až nechápala - zvlášť, keď som zvykla vytýkať kingovkám - hlavne sfilmovaným - ako to vždy pokazia záverom
a ešte jednoznačne aj Armageddon, tam revem už na začiatku, lebo viem, ako to skončí no a čo ešte, čo ma ešte dohnalo k slzám.. PS I love you, Harry Potter, Moja prvá láska.. a teraz mi už nenapadne žiadny film, ale ja sa dokážem rozrevať pri akejkoľvek trošku smutnej scéne
Chytilo ma to aj preto, ze je tam moja najoblubenejsia herecka a zaroven podla mna najkrajsia zena planety.
cely film sa mi pacil, ale ten koniec..mohli vsetci zomriet srat na to a nie ze zastrelia sa a zrazu pride taka armada z hmly
mozno myslienka bola dobra, ale to spracovanie bolo take..naivne
ale najradsej som mal tu cast filmu, ked este boli v zatvorenom obchode..mam rad take filmy, kde vsetko prebieha na jednom mieste
@piter09 práveže ono to tam totálne dorazilo tú atmosféru zúfalstva a bezmocnosti, čo tam bola celý čas a čo sa mi na tom páčilo, osobne by som sa skôr zaobišla bez
*POZOR TU PREZRADENIE ZÁPLETKY*
tých chápadiel
*KONIEC POZORU*
lebo nemám rada hentaké lacné ľakavé efekty, i keď mi je jasné, že niektoré udalosti knihy/filmu by sa bez toho ťažko zaobišli, ale ono by to išlo aj bez toho, tá fanatická tetka by mohla dostať väčšiu úlohu alebo tak
ale tak je mozne, ze sa mylim, pozeral som to este niekedy pred 4 rokmi, bral som to inak..a nepamatam si to dobre
mozno ten koniec zly nebol, len ja si to nejak tak pamatam
a nakoľko tá kniha existuje, tak sa dá predpokladať, že sa to nejako skončilo... trebárs aj tak, ako vo filme
aj ja som pritom strasne plakala
Cize neviem objektivne posudit, co stoji za plakanie a co mi iba preplo.. Minule som plakala pri spravach na ct1, taky dedko ukazoval, ako mu zatopilo dom. To si pozrite
keď som to pozeral prvý krát, tak v pasáži, keď som sa dozvedel smutnú správu
keď druhý krát, tak v pasáži, kde mal možnosť oznámiť čo sa bude diať, čím by jju zachránil...
za každým (po prvom zhliadnutí) som totiž veril, že si tých pár minút nájde :´( a zachráni jej tým život
Ale naposledy ma dostal film Soul Surfer ..a rolu tam hralo aj to, že je to podľa skutočnej udalosti a všetko bolo natáčané na základe súkromných videonahrávok tej rodiny.
Harry Potter,Pán Prsteňov,Forest Gump,Most do krajiny Therabitia,Nožnicovoruký Edward... pomaly sa mi zdá,že sa rozplačem pri každom filme