hej cinanov co maju vedla cinsku restauraciu a chodim tam na jedlo ale neviem co su zac, ci su cinania alebo vietnamci, musim sa opytat lebo ma to zaujima
a inak.. ako tinedzer som mala kamosa Naoki z Tokia, stretli sme sa na fore venovanom Cescovi Fabregasovi a obidvaja sme boli velki fanusikovia Arsenalu a tak este par rokov dozadu sme boli v kontakte, ale uz nie
a asi 6-7 rokov dozadu som vo vlaku z Trnavy do Kosic stretka Yoshiho to je ten super sikovny kamarat, ktory mal vystavu fotografii v Nagoji a teda sice si nepiseme kazdy den, ale sme stale v kontakte a drzime si vzdy navzajom palce
ale poznam viac, aj tak, ze sme pili spolu, ale to boli skor kamarati kamaratov, toto boli/su taki mne najblizsi
ale všetci, s ktorými som nejako viac trávil čas boli už narodení na SK... ale pôvodom vietnamci, mongoli, číňania. Ich rodičia prišli do Československa študovať a zostali tu.
Spoznala som viacero veľmi milých Japoniek a preto mám teraz v podvedomí ukotvené, že všetky japonky sú také a tak sa na všetky usmievam a vzbudzujú vo mne veľmi milé pocity a mam ich rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A áno ,spoznala som isteho aziata v anglicku keď som bola na dovolenke . Dosť zlatý usmievavý a nápomocný človiecik smile:
a asi 6-7 rokov dozadu som vo vlaku z Trnavy do Kosic stretka Yoshiho to je ten super sikovny kamarat, ktory mal vystavu fotografii v Nagoji a teda sice si nepiseme kazdy den, ale sme stale v kontakte a drzime si vzdy navzajom palce
ale poznam viac, aj tak, ze sme pili spolu, ale to boli skor kamarati kamaratov, toto boli/su taki mne najblizsi