Ja! ...mne to absolútne problém nerobí, dokonca si zámerne odostieram všetky okná, bo inak by mi to spôsobilo, že spím do 11-tej ...to svetlo nejako na mňa pôsobí ako budíček aj keď oči mám zavreté
ako ráno mi to nikdy nevadilo skôr, keď sme sa presťahovali, som si musela zvyknúť na večerné osvetlenie. Lebo predtým sme bývali medzi rodinnými domami s oknom do záhrady a večer bola ozaj tma.... Ale po presťahovaní bývame viac v meste, okná do ulice a večer mame v izbe úplne “svetlo” ( na pomery toho, že je večer v podstate normálne vidím)
A to mi zo začiatku vadilo o dosť viacej ale už som si zvykla a nezastieram žalúzie aj tak .D
@azizi tak mne nevadí ani to keď sa rozvidnieva a býva svetlo postupne o štvrtej, piatej, nezobudím sa ...musel by som mať budík proste ...asi by obidve tie prvé možnosti na mňa sedeli ...mňa až postupne zvyšujúci sa svit zobudí, pričom mám aj okno rovno z východu orientované ...ale skôr si myslim, že sa budím od toho ako sa cítim vyspatý a nie od toho ako silno ma budí denné svetlo
Neznasam spat v uplnej tme, lebo mi to totalne dojebava vstavanie. Ak nemam zastrete, tak vstavam pred osmou kazdy den aj bez budika (ak teda zrovna nie som po chlastacke).
Kedysi som zaspávala úplne zabednená, ale odkedy som mamka, odostriem žalúzie na jednom okne, aby svetlo z pouličnej lampy aspoň trochu osvetlilo dieťa, keď na ňu v noci mrknem, nech ju vidím.
Skúšala som aj tie rozkošné svietiace gule na baterky, ktoré sú vo väčšine detských izieb, ale dcéra 300x za noc cítila potrebu mi povedať, že je tam ,,žiža" a mňa to celkovo rušilo pri spánku.
uplne zatemnit to je vedecky podlozene ze najkvalitenejsi spanok, kto je masochista nech si svieti , predkovia v jaskyini sure mali svetla dostatok ...
hahaa no ja musím mať v noci úplnu temnotu, inak nezaspím.. dokonca sa zvyknem nad ránom budiť, keď už svitá, a to mi stačí úplny minipaprsok svetla cez dvere z mliečneho skla.. ..asi som bola v minulom živote upír..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ako ráno mi to nikdy nevadilo skôr, keď sme sa presťahovali, som si musela zvyknúť na večerné osvetlenie. Lebo predtým sme bývali medzi rodinnými domami s oknom do záhrady a večer bola ozaj tma.... Ale po presťahovaní bývame viac v meste, okná do ulice a večer mame v izbe úplne “svetlo” ( na pomery toho, že je večer v podstate normálne vidím)
A to mi zo začiatku vadilo o dosť viacej ale už som si zvykla a nezastieram žalúzie aj tak .D
Skúšala som aj tie rozkošné svietiace gule na baterky, ktoré sú vo väčšine detských izieb, ale dcéra 300x za noc cítila potrebu mi povedať, že je tam ,,žiža" a mňa to celkovo rušilo pri spánku.