Asi pred pár týždňami u 13 r dievčata sa našli žiletky a rezne rany na zapastiach
U takého dievčatá u ktorého by som nepovedala .
Takze ono tieto psychické problémy,poruchy osobnosti sú všade a prežívajú ich ľudia v rôznych vekových skupinách ale Najmä mladi , ktorí stres a problémy znášajú príliš ťažko
poznám človeka, ktorý vyhral s psycho diagnózami lotériu, aj keď si to nie a nie priznať, čo je vlastne tiež symptóm - čiže ide o agresívne správanie sa voči rodine, neschopnosť empatie a prijať názor niekoho iného, chorobná žiarlivosť, predsudky, náboženský fanatizmus, hromadenie vecí, chválenie sa cudzím perím, komplexy z detstva, ale ku psychiatrovi ani za Boha
seba ... ale povedal by som že by to bola jednoducha diagnoza ... aj bez odbornej pomoci sa davam dohromady a do normálu, najhoršie mam za sebou, už davno
Poznám takých ľudí veľa a myslím, že tá ,,diagnóza,, im veľmi veľa dala. Možno ma tu ukameňujete, ale viem, že každý by dostal nálepku ak by išiel za psychiatrom, ale tak to je vedľajšie. Ľudia citliví, empatickí, premýšľajúci, vnímaví...vždy ma to ťahalo k ľuďom, ktorí sú iní, niečím výnimoční a vždy ak som niekoho spoznal, tak to boli tie najlepšie a najláskavejšie bytosti na svete. Až neskôr som zistil, že všetci mali nejaký problém so psychikou. Síce mali nahovno život, ale podľa mňa je to dar, pretože ľudské vlastnosti často tieto diagnózy zosilňujú a preto sa mi takí ľudia javia iní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ano
Najhoršie, že na ňom to nie je také okaté.
A mimo toho... ehmmm... rataju sa aj ti s depresiou, čo sa liečia iba tym, ze sa mi vypacu na rameno?
Napr. Taká depresia , sú ľudia ktorí sa na ňu liečia a ľudia ktorí to potrebuju a nemajú odvahu,odmietajú ísť za lekármi
Áno, poznám .. správanie napr. Nevyjst z izby mesiac , byt stále len v posteli , nemať potrebu vydávať ľudí , schudnúť ako troska
nemozem ale povedat, ze by som poznala niekoho, kto by napr. trpel tazkou schizofreniou alebo nejakeho psychopata (nastastie).
Asi pred pár týždňami u 13 r dievčata sa našli žiletky a rezne rany na zapastiach
U takého dievčatá u ktorého by som nepovedala .
Takze ono tieto psychické problémy,poruchy osobnosti sú všade a prežívajú ich ľudia v rôznych vekových skupinách ale Najmä mladi , ktorí stres a problémy znášajú príliš ťažko
Priznala sa , že to robí už dlhší čas .. bolo to následne oznámené rodine ..