Ja, bratranec, minimalne 4 susedia, 5 kolegov z prace. Vacsina mala len lahky pribeh ako nadcha, unava a teplota, ale sused tazky diabetik so srdcovou vadou bol mesiac v nemocnici a uz mysleli, ze neprezije, nastastie prezil a uz bicykluje kazdy den.
áno, mám 4 najlepšie kamošky a všetky covid mali, nezávisle na sebe, lebo oni sa nepoznajú medzi sebou a ešte polka kolegov postupne od októbra do apríla, chytili to inde, nie od seba a jeden z nich prežil pľúcnu ventiláciu
Dezolatska časť mojej rodiny ktorí sa po tomto stali dezolatmi, lebo "to je len chripocka, mali sme len trosku teplotu", zatiaľ čo frajerova rodina také šťastie nemala a zopár ľudí od nich to proste nedalo
v mojej blízkej rodine našťastie nikto nemal a z blízkych priateľov asi tiež nie. bývalej priateľky skoro celá rodina mala, včetne bratrancov a strýkov atď. ona sama ale nemala ... všetci sa z toho dostali. potom ešte mala jedna naša staršia susedka, tá aj zomrela žiaľ (ona tuším mala infarkt, krátko na to sa nakazila a to ju zložilo). zo vzdialenej rodiny mala mamina sesternica, tá sa z toho dostala a babkina teta, ktorá potom zomrela.
Ďakujem vám všetkým moc za príspevky, aspoň vidno, že covid naozaj existuje ...co sa mňa týka, tak nepoznám osobne vôbec nikoho. Cele okolie vratane ma sa veľmi chranilo (nikam sme nechodili, pracovali väčšinou z domu, s nikým sa nestretávali, len raz za týždeň rano o siedmej na nakup, keď bolo všetko v obchode dezinfikovane a nikto tam nebol. Nosili sme od začiatku respirátory, kazdu chvilu si umyvali/dezinfikovali ruky... Tak zjavne to zafungovalo ...len žiaľ kamaratkyn dedko zomrel na covid ale toho som vobec nepoznala
No... bohužiaľ s Covidom to dopadlo pre našu rodinu celkom zaujímavo. Dostal to otec počas novembra/decembra minulého roku ale chvalabohu sa zotavil a vyzerá to tak, že aj bez nejakých vážnych následkov. Minimálne 2-ja najlepší priatelia viem, že to chytili a celkom ich to slušne zložilo... a bohužiaľ rodičia mojej manželky mali obaja ťažký priebeh Covidu. Svokra sa z toho dostala, ale svokra to v marci zabilo. Takže ktokoľvek by mi chcel povedať, že Covid neexistuje, mal by sa zamyslieť skôr než to predo mnou povie.
Možno by som ešte mohol povedať, ako dopadla aj rodina babkinej vedľajšej susedy. Tam to chytila celá rodina (suseda, jej manžel a ich obe dcéry)... a vo výsledku to prežila len najmladšia dcéra. Pochovala si otca, mamu aj sestru. Ako jej mama mala pred 80-kou, jej otec už myslím 80 mal, sestra mala okolo 50 rokov. Všetkých to zabilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov