@diduska125 je to dosť, dosť dobré. Kamoška ma na to nahovorila asi pred rokom a odvtedy sa ho neviem vzdať. Pravdepodobne (určite) môj najobľúbenejší seriál. Hoci, je pravda, že keďže ja nepozerám horory ani náhodou, prvá/druhá séria bola trošku stresujúca pre mňa ale potom už úplne v pohode.
na jednej fan stranke som nasel par zaujimavosti a zaujala ma hlavne ta o webovej stranke na ktorej nasiel Sam info o tom pekelnom dome » hellhoundslair.com/... ze v skutocnosti existuje
alebo ze neaky cas fungovalo Deanove cislo a bol tam zaznam ktory hovoril nieco o tom aby mu zanechali odkaz a ak volaju koli 11-2-83 tak nech zanechaju suradnice (to cislo je den kedy zomrela ich matka)
@bunniska ono, ako si to vezmeš, nápady brali zo skutočne existujúcich povier a folklóru... Bloody Mary, Wendigo, Croatoan... Sú stránky, kde si o tom môžeš prečítať príbehy, ja som si o tých obludách z SPN stiahla knihu, zaujímavé to je
@lilnicole aha! ja som ale myslela ze ci sa to naozaj niekomu stalo. vies ze ci to nieje na styl takeho toho dokumentu! no brrrr bloody mary ako ducha fakt nemusim!:/ ale ako pitivo hmmmmm
@lilnicole WOW to bolo zaujimave! fakt zaujimavy clanok!
@zahi este jedna otazka. je to desive(ten serial) ako paranolmal aktivity? viac alebo menej? :/ inak to by bolo zaujimave keby vedeli menit hlasy: dieta je same doma, niekdo zabucha na dvere a dieta sa opyta: "kto je tam" a ta obluda napodobni hlas jeho matky a povie " ja mama" a ono sa potesi otvori dvere a obluda ho zozerie! dobre dobre je to blbost ale to ma napadlo!
@bunniska Ono je to fajn A čo si sa pýtala Zahi: paranormal activity s SPN neporovnávaj Ale máš tam hŕbu duchov detí, ktoré su dosť desivé teda... už v druhej časti, Dead in the water, tam je jedno. Piatou sériou SPN nabralo na nechutnosti
@diduska125 tiež tak Dnes som práve dostala autogram podpísaný od Mishu Collinsa, toho zbadáš až vo štvrtej/piatej sérii pod menom Castiel, ale je totálne super, taká som bola rada, toť asi on:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
oha..Ani ja moc horory nemusím ale toto si určite chcem kuknúť..tak ďakuje, Určite to začnem pozerať
Ale šak.. ja som si povedala, že horory kukať nebudem..nie hororvé seriály . teda..s prvkami hororu
@diduska125 ze sa pytas
alebo ze neaky cas fungovalo Deanove cislo a bol tam zaznam ktory hovoril nieco o tom aby mu zanechali odkaz a ak volaju koli 11-2-83 tak nech zanechaju suradnice (to cislo je den kedy zomrela ich matka)
@lilnicole Dobre.. začnem to pozerať..Teším sa
@zahi este jedna otazka. je to desive(ten serial) ako paranolmal aktivity? viac alebo menej? :/ inak to by bolo zaujimave keby vedeli menit hlasy: dieta je same doma, niekdo zabucha na dvere a dieta sa opyta: "kto je tam" a ta obluda napodobni hlas jeho matky a povie " ja mama" a ono sa potesi otvori dvere a obluda ho zozerie! dobre dobre je to blbost ale to ma napadlo!
902 10 a The Vampire Diaries
Tak to ti verím