Áno tam si ľudia píšu svoje amatérske literárne počiny a mohli byť myslím aj vydaní dávnekšie, teraz neviem. Pozrela som si to, pretože na niekotrých knihách bola nálepka s názvom toho projektu ale nepíšem až tak často a skvelo, že by som tam prispela. Zatiaľ určite a pochybujem, že niekedy.
@synekdocha pokiaľ viem, ona na tom robila zo začiatku keď sa to rozbiehalo, teraz to hodnotí a kritizuje kopec iných ľudí, väčšinou spisovatelia, vydavatelia, redaktori a podobne a tá porota na literárnu cenu sa každý rok mení, a musím uznať, že tie ich kritiky sa fakt dobre čítajú a o to lepšie sa čítajú komentáre nespokojných a urazených autorov A väčšine ľudí sa kritika nepáči nech to kritizuje hoc kto, všetci sú pre nich debili čo nepochopili ich dielo
Ale úprimne, poslať svoje dielo priamo do vydavateľstva je určite lepšie riešenie ako dať ho na stránku a dúfať, že si ho niekto v tej kope všimne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Moc ťa skritizovali, čo?
Ale úprimne, poslať svoje dielo priamo do vydavateľstva je určite lepšie riešenie ako dať ho na stránku a dúfať, že si ho niekto v tej kope všimne...
a hlavne, keď sa pozerám na to, čo v ikare vychádza, skutočne neviem, či by som tam chcela publikovať
česť výnimkám