noo stiahneš si aplikáciu kde máš reálne informácie ako pohyby, grafy... okolo akcii a finančných trhov.
Máš počiatočný účet z 10 000 eurami aa môžeš investovať. Ten kto bude mať najlepšie zhodnotenie svojho vkladu vyhrá porsche cayen. Inak dávaju to vo funrádiu.
@fxx Podľa odseku z pravidiel obdržíš na svoj súťažný demo účet počiatočný hrací kapitál vo výške 10.000,- EUR. Tento Počiatočný hrací kapitál nepredstavuje reálne finančné prostriedky, ide len o fiktívnu čiastku určenú pre virtuálne obchodovanie v rámci súťaže. Súťažiacemu nevzniká žiadny nárok požadovať od Organizátora finančné prostriedky, a to ani vo výške Počiatočného hracieho kapitálu, ani vo výške predstavujúcej zostatok súťažného demo účtu.
...
Súťaž prebieha len s virtuálnymi peniazmi a demo účtom. Máš tam jednotlivé inštrumenty a s nimi obchoduješ medzi ostatnými hráčmi tejto hry atď. Celé je to vlastne len fiktívne, neobchoduješ na reálnom trhu. Ten najlepší získa na konci sútaže automobil Porshe Cayman a v priebehu sútaže sa dajú vyhrať tiež ceny ako pda a tak.
Myslím si, že nemalo moc zmysel založiť takúto anketu na birdz, jednak z hľadiska, že toto je teen portál a našlo by sa tu možno 1-2%, ktorí vedia niečo o obchodovaní na forexe, s komoditami atď.
Je to však zaujímavá súťaž pre človeka, ktorý vie dobre rátať, má dobré finančné myslenie, ktorý sa rozumie z časti (alebo dobre) obchodovaniu a svetu financií a ekonomiky a chce si vyskúšať čo dokáže..zlepšovanie svojich schopností sa a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Máš počiatočný účet z 10 000 eurami aa môžeš investovať. Ten kto bude mať najlepšie zhodnotenie svojho vkladu vyhrá porsche cayen. Inak dávaju to vo funrádiu.
noo ja to mám 1 den a už som zarobil 900 euro
nieje to ťažké len treba sledovať tie grafy. V podstate sa dá získať či na poklese alebo vzostupe.
napr. získal som na EUR/USD 400 eur na vzostupe.
aa CHJ/USD 300 eur na poklese
noo ide to myslím aj na mobile. Oplatí sa aj keď jeden slovák už zhodnotil svoj účet na 45 000 eur
takže konkurencia tu je
Inak díky za klienta
niee to je demo účet. Iba ak budeš najlepší dostaneš Porsche.
Ale ak si otvoríš účet na ostro kde vložíš svoje peniaze tak áno.
...
Súťaž prebieha len s virtuálnymi peniazmi a demo účtom. Máš tam jednotlivé inštrumenty a s nimi obchoduješ medzi ostatnými hráčmi tejto hry atď. Celé je to vlastne len fiktívne, neobchoduješ na reálnom trhu. Ten najlepší získa na konci sútaže automobil Porshe Cayman a v priebehu sútaže sa dajú vyhrať tiež ceny ako pda a tak.
Myslím si, že nemalo moc zmysel založiť takúto anketu na birdz, jednak z hľadiska, že toto je teen portál a našlo by sa tu možno 1-2%, ktorí vedia niečo o obchodovaní na forexe, s komoditami atď.
Je to však zaujímavá súťaž pre človeka, ktorý vie dobre rátať, má dobré finančné myslenie, ktorý sa rozumie z časti (alebo dobre) obchodovaniu a svetu financií a ekonomiky a chce si vyskúšať čo dokáže..zlepšovanie svojich schopností sa a tak.
trošku ťa opravím.
Neobchoduješ medzi súťažiacimi. Obchoduješ na skutočnom fin.trhu len nemáš fin.prostriedky.
Takže to čo sa deje v tých grafoch a to čo zarobíš by si z realným účtom aj zarobil.
ja to už ovládam ak by si sa to chcel naučiť
napr. teraz v tejto minúte som zarobil 200 euro. Síce tento krok bol riskantný aa kým som sa dostal pri tomto z mínusu tak to trvalo 2 dni.