15matka14. Skus si o tom niečo prečítať na nete. Vyhľadaj cez google a tak isto si môžeš pozriet aj nejake videa na youtube. Skus zadať wing chun iba alebo mas aj videa full contact zapasy nejake. je to fajn. je to sebaobrana spojená s cinskym boxom využívaš obranu priamo s útokom a tak isto pri obrane aj silu a váhu protivníka. Ide o to čo najrýchlejšie zlikvidovať protivníka. V podstate aj boj na zemi.
caute na WT (wing tsun) chodim uz par rokou s prestavkami zrejme nikdy ma to neprestane bavit je to fajn a vzdi sa da nieco vylepsit , kamos co chodi na wu shu alebo ako sa to pise bol teraz na takom sustredeni , bolo tam viac klubov a vravel ze to bolo uplne super , nebolo by odveci ak by sa nasi treneri dohodli ohladne tiez nejakej stretavky je dobre si zacvicit s inymi ziakmi od inych trenerov mohlo by to byt celkom zaujimave a mohli by vziknut i nove kamaratstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
u koho si cvicila?
jasné že ano
ale ne videl som tvoj album a nejak som si to zapamätal
dobré ne? disappointed:rofl)
juhocinske bojove umenie a sebaobrana...popisat len tak sa to neda musis zazit...ked tak si pozri link
ja viem co to je...ja na wch chodim ...
WT je taka lightová verzia
V skratke: WT je ten isty styl boja ako WCH lenze dost technik je tam pokazených.
WCH je dobre bojove umenia zalozene na principe "Najlepšia obrana je útok."