nejakú knihu, také temne fantasy, možno niečo ako twillight ale ked z tohovyjmeme tých upírov, také romantické z prostredia lesov, alebo niečo smutné depresívne.....a to všetko v jednom ?
ja čo som čítala Hraničiarov učeň, tak ale to nebolo veľmi pochmúrne, potom ešte sa mi páčilo spoločenstvo piatich, ale to zase nie je moc z lesa....a hry o život sú fajn, ale tie si isto už čítala, ale to je len jednotka taká viac lesná
a ešte teraz čítam mortal instruments...ale to tiež nie je z lesa a potom ešte nočný tieň, alebo tak dajako sa to volalo, to bolo také skoro jak twiight sa mi zdalo :/
@candy36 bojim sa pozriet film lebo keby bol aspon z polovice tak dobry ako je kniha nemal by v csfd tak malo percent ..a vo filme sa drak vola Safira O.o
Ľavá ruka Boha je vskutku úžasná kniha a nezabudni, že má aj druhú časť Posledné štyri istoty a tretiu Pod krídlami smrti. Romantiku ti veľmi zabezpečiť neviem v tomto, no fantasy, prvky sci-fi (síce sci-fi neuznávam skoro vôbec) zaručené máš. Po neskutočne ospevujúcich recenziách som si to prečítala a spievam s nimi
ALE Twilight je neskutočný. Ja ho milujem, a kto hateuje by mal najprv prečítať. Väčšina (ne)videla (ani) film a už dáva komentáre typu "omg, wtf" tak mali by si to prečítať ak chcú spraviť recenziu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nečítala som to, ale moja štrnásťročnú sesternicu to bavilo
*nebudem hnusná nebudem hnusná nebudem hnusná*
z lesa, bez upírov, romantické...malo by vyhovovať
a ešte teraz čítam mortal instruments...ale to tiež nie je z lesa a potom ešte nočný tieň, alebo tak dajako sa to volalo, to bolo také skoro jak twiight sa mi zdalo :/
je to fantasy, nie sú tam upíri (ale čarodejnice - no nelietajú na metle a podobné sračky) ale niektoré postavy majú vcelku krásne depresívne príbehy
ALE Twilight je neskutočný. Ja ho milujem, a kto hateuje by mal najprv prečítať. Väčšina (ne)videla (ani) film a už dáva komentáre typu "omg, wtf" tak mali by si to prečítať ak chcú spraviť recenziu.