@majushdreamer ja som si kedysi dosť zarobila keď som vyrábala vecičky a potom ich predávala na sashe.sk Lenže teraz je to tam dosť preplnené takže je ťažké tam dačo predať.
hej, ja mám. robím tak. akože nepredstavuj si to ako plnohodntný príjem teda... podla toho aká aktívna a šikovná si... ovládaš nejaký jazyk? kedsi mi kamarát dal dve stránky, ktoré vlastne kumulujú pracovné ponuky po celom svete no a ja som sa tam sustredila na preklady a pisanie a ked tam je vnieco svk-eng tak tu rpacu vacsinou ziskam. ale tak to vsetko zalezi od tvojich skills...
podľa toho či dokážeš niečo robiť, aby si mohla pracovať z domu, napríklad programovať, grafika, marketing a podobne, dá sa robiť aj tmočníctvo a sú tu aj dalšie možnosti ako skladať perá alebo ozdoby na stromčeky a podobne, ale to je dosť prace a moc na tom nezarobíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
najlepsie ale spravis ked na kokretne skills ktore mas si spravis otestovanie aby to bolo doveryhodne...
ovladas nejaky jazyk pomerne dobre?