Zaujíma ma, koľkí z vás pracujú popri škole (VS)? Ak áno, tak čo robíte a koľko hodín týždenne/mesačne? Vyhovuje vám to, stíhate všetko v pohode? Hocijaké skúsenosti môžete napísať
extremne zavisi od skoly, rocnika, rozvrhu a druhu prace
Ked som mala 11 h vyucovania kazdy den, tak som ani nesrala, niezeby som robila
Ked som mala 30 h do tyzdna, tak som dalsich 15 robila
Poznam ludi, ktori robia na TPP a studuju denne
takze no
Ale inak si myslim, ze niekde praxovat popri studiu je povinnost, samotna skola malokoho zaujima a tak je potrebne aby clovek nazbieral skusenosti uz pocas studia.
ja som studoval denne a robil sice ako brigadnik ale proste to bolo uz fakt adekvatne klasickemu TPP zamestnancovi. stihat som stihal ale jedine co mi lezlo na nervy boli spoluziaci co nerobili v podstate nijaky normalny job a furt ma otravovali so svojimi otazkami kedy sa s nimi pojdem najebat alebo ozrat plus tie ich reci o tom ako maju strasne toho "vela" a nic nestihaju. ale uz prisla satisfakcia ked polka z nich skoncila na urade prace
@narazuvzdornaa samozrejme zalezi od odboru. Ale tak aj v takom ucitelstve sa da praxovat v roznych neziskovkach zameranych na vzdelavanie, osvetu atd.
ja by som pracovať chcel, pretože mi nevystanú peniaze ... ale rozvrh mám taký nabitý, že to asi nepôjde + časová náročnosť štúdia a projektov je dosť veľká
Ja som sa s toho išla zblázniť Nezvládala som to absolutne, nikdy som nemala úžasné známky, ale potom keď som si našla prácu išlo to so mnou totálne dolu kopcom. Potom som si uvedomila že mi to za tie mizerné peniaze na úrok vzdelania nestačí.
s mojím rozvrhom to moc nejde, normálne brigádovať. Trošku ale ako zarobím, dokonca v odbore, pri robení experimentov k bc práci/výzkumnej úlohe/diplomke. A sem-tam mám jednorázový príjem z chodení na veľtrhy VŠ za našu fakultu. Ale nič, čo by ma osamostatnilo.
Studujem na sstavebnej a popri robim stavebne projekty vo firme...mesacne to vychadza cca 100 hodin, niekedy aj viac, ak musime odovzdavat investorom...horsie je to so spánkom, lebo ten bol standardne tak 4 hodiny, avsak tie skúsenosti, co som nadobudol, su hodne velke cize nelutujem
v skole som denne travil 8 hodin, dve hodiny transport, a uc sa na dva hlavne odbory. Dalo by sa mi casovo stihat aj pracovat, ale jednoducho som si vybral zle odbory, mal som si vybrat nieco lahke, zeby som nemusel doma ucit sa. No celkovo co som poznal ludi studujucich popri praci, sikovni, lenze vkuse si stazuju a teda lezie na nervy, ked nemas volny cas.
Keď mal človek školu od pondelka rána do piatka 14:30 tak som už len očakávala víkend a nie ešte sa hrnula do práce. Ale zasa keď majú niektorí menej predmetov, lepší rozvrh tak to ide.
Verím v ten lepší rozvrh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ked som mala 11 h vyucovania kazdy den, tak som ani nesrala, niezeby som robila
Ked som mala 30 h do tyzdna, tak som dalsich 15 robila
Poznam ludi, ktori robia na TPP a studuju denne
takze no
Ale inak si myslim, ze niekde praxovat popri studiu je povinnost, samotna skola malokoho zaujima a tak je potrebne aby clovek nazbieral skusenosti uz pocas studia.
Verím v ten lepší rozvrh