Ponúkam možnosť zarobiť si prepisovaním "CAPTCHA" kódov. Stránka zarába zobrazovaním reklám, registrácia je zdarma, takže žiadna pyramída. Vyplácajú na účet/paypal/kartu/bitcoin...
Ja len, ze ak si technicky zdatny, nie je problem spravit screenshot z online bankingu a dat tam hociake cifry a cisla uctu. Teda vypovedna hodnota je nula, ja osobne takym screenom neverim, preto ich ani nedavam. Urobit taky screen a dat tam hociake hluposti je otazka dvoch mnut. Kto povie, ci je to realne alebo nie?
Preto ich nedavam. AK to niekto chce skusit, budem rad, ze mu to pomoze. Ak chce niekto polemizovat a aj tak nikdy nic neskusi, nic z toho mat nebude - ziaden uzitok.
Howgh
ale mohol si dať také info, že koľko peňazí tam treba naklikať, aby ti to vôbec poslali (lebo predpokladám, že 1USD ti nepošlú), koľko ľudí musíš zohnať pod seba, aby si vôbec mohol zarábať, a po akom čase ti prvýkrát poslali peniaze....a pod.
Na to, aby ti prvyraz poslali peniaze, musis naklikat aspon 150 USD. Kolko ludi zozenies pod seba je len plus. Ak urobis prvy vyber (mas naklikanych viac ako 150 USD) si mozes vyberat aj mensie sumy.
A vedel by si mi povedat, v com je toto video relevantne? Ukazuje samotnu platbu? Hovori o niecom konkretnom? NIE. Same vyjadrenia: nikdy, nikto, vzdy, fake, vsetko... NIC konkretne. To, ze nasiel sestersku stranku je uplne normalna vec - napriklad ceska stranka Cosmito takto fungovala pod troma menami. Teda tento prispevok neukazuje nic konkretne - tipek sa tam ani len neregistroval, aby svoje tvrdenia podporil!
Tak ty si vieš za tri hodinky naklikať 150 dolárov len tak. Ak by si to robil osem hodín denne, máš 400 dolárov. Za dvadsať dní máš 8 000 dolárov ! To je takmer sedem tisíc € mesačne len tak.. A ty namiesto toho aby si si zaistil takéto kráľovske peniaze a klikal tam, tak si prišiel sem a hádaš sa tu s niekym o tom, že nemôžeš ukázať svoj mobil banking, že ti to vážne prišlo? ... Dlho som sa šprtal v takýchto "overených" spôsoboch zárobku, za niekoľko rokov (!) som zarobil menej ako stovku, pričom ak by bola pravda všetko čo kde píšu, tak teraz by som mal osem domov, tri helikoptéry a dvadsať aut..
Ja som to chcel len vyskusat, ci to funguje. Zamestnanie (nie robotu ) mam vyhovujuce aj financne aj casovo. Skusil som, funguje to, tak som tuto stranu chcel odporucit ostatnym, nech sa neboja do toho ist. To je cele. Hadat sa s nikym nechcem a nebudem - kazdy ma vlastny nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Overené - za necelé 3 hodinky som naklikal 150 USD.
Registrovať sa môžete tu:
» padyredrgi.loan/7616473340440/...
Preto ich nedavam. AK to niekto chce skusit, budem rad, ze mu to pomoze. Ak chce niekto polemizovat a aj tak nikdy nic neskusi, nic z toho mat nebude - ziaden uzitok.
Howgh