poznám pár, ale neodporúčam ti s tým strácať čas. musel/a by si to robiť v kuse niekoľko mesiacov, aby sa ti stadiaľ vôbec dala vybrať nejaká čiastka. lebo ono to síce funguje tak, že napr. za 1 kliknutie máš 5 centov, ale vybrať si to môžeš, až keď nazbieraš 50 eur alebo tak. poznám niekoľko ľudí čo to robia už niekoľko rokov a stále sa nedostali po hranicu kedy "si môžu vymeniť FUN body za reálne peniaze" alebo tak
úprimne - je to blbosť, ak nemáš 1000 ľudí čo sa zaregistrujú pod teba a budeš z nich dostávať provízie, nezarobíš ze mesiac ani na párok v rohlíku...to radšej ten zahodený čas využi na niečo skutočne užitočné
Jediná normálna robota z domu je taká, ak budeš robiť niečo sám pre seba. Ja napr. predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám vybaveného dodávateľa, od ktorého nakupujem za veľkoobchodné ceny a následne to s maržou predám na eBay.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom alebo ma pokojne kontaktuje napr. na môj e-mail info@predavamenaebay.sk , rád vám poradím.
Ahojte ja vyplňam na tejto stranke.Ide o vyplňanie 4 čisel a za každe máte 10 centov je to super. Netreba nič platiť vyskušajte za to nič nedáte a uvidíte možno sa Vám to zapáči. » rusmoney.club/9190623548000/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tu je škoda aj radiť niečo, keď prevažuje lenivosť zjavne ...
Jediná normálna robota z domu je taká, ak budeš robiť niečo sám pre seba. Ja napr. predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám vybaveného dodávateľa, od ktorého nakupujem za veľkoobchodné ceny a následne to s maržou predám na eBay.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom alebo ma pokojne kontaktuje napr. na môj e-mail info@predavamenaebay.sk , rád vám poradím.
» rusmoney.club/9190623548000/...