Veľa ľudí si myslí, že zárobok cez net môžem byť jedine od*b. Samozrejme bez námahy a overených zdrojov nikto nič nezarobí, porpípade zostane pri pár centoch. Netvrdím, že ja som v tom preborník, ale za pár rokov som už odskúšala všeličo. Pár € za mesiac síce zarobím, ale to je skôr len na nejaké lacné chujovinky z netu. Sú aj týpci, čo zarábajú väčšie prachy, ale na to treba spoľahlivé firmy, investície a hlavne vedieť čo robíš.
@craxxnox klikačkami určite nezarobíš - nauč sa poriadne kódovať PHP,HTML, Javascript, Actionscript atď. naštuduj SOE, naber nejaké to portfólium a pri troche šikovnosti a štastia môžeś začať zarábať výrobou/správou webov
prípadne pokiaľ máš talent na písanie - písaním článkov pre rôzne weby sa dá zarobiť pre študenta vcelku slušný peniaz bez nejakej väčšej námahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Pre každého kto to chce aspoň skúsiť, neexistuje lepšie fórum ako » www.czemoney.com/forum/...
prípadne pokiaľ máš talent na písanie - písaním článkov pre rôzne weby sa dá zarobiť pre študenta vcelku slušný peniaz bez nejakej väčšej námahy